Enviar una campanya a revisió de compliment de les polítiques

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

Si s'ha rebutjat o limitat la vostra campanya publicitària per una política, seguiu les instruccions que hi ha a continuació per apel·lar-hi.

Instruccions

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
    • En el cas de Google Ads, feu clic al menú desplegable Campanyes del menú de seccions.
      1. Feu clic a Anuncis.
    • A Recursos, feu clic al menú desplegable Recursos del menú de seccions.
      1. Feu clic a Recursos.
  2. A la columna "Estat", passeu el cursor per sobre de l'estat "Rebutjat".
  3. Si està disponible, feu clic a l'enllaç Apel·la.

Nota: si no apareix aquest enllaç, significa que la política associada no permet enviar la campanya. Haureu de fer i desar petits canvis en cada anunci per activar una revisió.

4. A "Motiu de l'apel·lació", seleccioneu No estic d'acord amb la decisió o He fet canvis per complir la política.
  5. A "Apel·la en relació amb el següent", seleccioneu els anuncis per als quals vulgueu presentar una apel·lació.
  6. Feu clic a Envia.

Comprovar l'estat d'una apel·lació

Un cop hàgiu presentat l'apel·lació, podeu comprovar l'estat de la revisió en qualsevol moment des del gestor de polítiques.

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Eines Tools Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Resolució de problemes.
  3. Feu clic a Gestor de polítiques.
  4. A la pestanya "Historial d'apel·lacions" trobareu informació detallada sobre tots els anuncis per als quals heu presentat una apel·lació.
    • A la columna "Estat" es mostra si l'apel·lació encara està en curs o ja ha finalitzat.
    • La columna "Resultats" mostra els resultats de l'apel·lació, com ara per a quants anuncis s'ha actualitzat l'estat en relació amb les polítiques, després de la revisió.

Drets addicionals en virtut de la Llei de serveis digitals de la UE

És possible que els usuaris i els anunciants ubicats a la Unió Europea tinguin opcions de reparació addicionals. Llegiu més sobre aquestes possibles opcions.

Necessiteu ajuda?

Si teniu cap dubte relacionat amb les nostres polítiques, feu-nos-ho saber: contacteu amb l'equip d'assistència de Google Ads.