Krav på erbjudandetillgångar

Google tillhandahåller översatta versioner av vårt hjälpcenter. De är dock inte avsedda att ändra innehållet i våra policyer. Engelska är vårt officiella språk och den engelska versionen används som utgångspunkt för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

Med erbjudandetillägg kan du lägga till relevant information om reor och erbjudanden i vanliga textannonser. Erbjudandetillägg omfattas av standardpolicyerna för Google Ads och kraven nedan.

Promo codes in Promotion assets

The following is not allowed:

Not allowed Text i fältet Kampanjkod som inte är en kampanjkod

Exempel: produktbeskrivningar, telefonnummer, kampanjinformation

Läs om hur du åtgärdar en avvisad annons eller tillgång.

Related policies and common disapprovals

The following Google Ads policies are especially relevant to promotion assets and are often associated with disapprovals. Läs om vad som händer om du bryter mot våra policyer.

Redaktionella krav

Standardkraven för tydlighet, korrekt stavning samt användning av stora bokstäver och symboler gäller alla annonser. Mer information finns i riktlinjerna för annonstext.

Varumärken

Google kan komma att ta bort annonser och tillgångar vid klagomål från varumärkesägare. Annonsörerna ansvarar själva för att användningen av varumärken är korrekt i annonstext, tillgångar och företagsinformation. Mer information finns i varumärkespolicyn.

Ej tillgängliga erbjudanden

Produkter och tjänster ska prissättas korrekt, vara lätta att hitta på annonsens målsida och stämma överens med rubriker och beskrivningar. Se policyn gällande ej tillgängliga erbjudanden.

Oklar relevans

All information ska vara relevant för det du marknadsför. Till exempel måste informationen i alla annonsfält som skickas in gälla samma annonsör och beröra den marknadsförda produkten. Mer information finns i policyn gällande oklar relevans.

Unavailable language

All ads and assets must be written in a supported language and link to a destination in a supported language. Refer to the Unsupported language policy for more information.