Krav på erbjudandetillägg

För att underlätta för våra användare tillhandahåller Google översatta versioner av vårt hjälpcenter. Sådana versioner är dock inte avsedda att förändra innehållet i våra policyer. Den engelskspråkiga versionen är den officiella version vi använder för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

Med erbjudandetillägg kan du lägga till relevant information om reor och erbjudanden i vanliga textannonser. Erbjudandetillägg omfattas av standardpolicyerna för Google Ads och kraven nedan.

Kampanjkoder i erbjudandetillägg

Följande är inte tillåtet:

Not allowed Text i fältet Kampanjkod som inte är en kampanjkod

Exempel: produktbeskrivningar, telefonnummer, kampanjinformation

Relaterade policyer och vanliga avslag

Följande Google Ads-policyer är särskilt relevanta för erbjudandetillägg och är ofta förknippade med underkännanden. Läs om vad som händer om du bryter mot våra policyer.

Redaktionella krav

Standardkraven för tydlighet, korrekt stavning samt användning av stora bokstäver och symboler gäller alla annonser. Mer information finns i riktlinjerna för annonstext.

Varumärken

Google kan komma att ta bort annonser och tillägg vid klagomål från varumärkesägare. Annonsörerna ansvarar själva för att användningen av varumärken är korrekt i annonstext, tillgångar och företagsinformation. Mer information finns i varumärkespolicyn.

Ej tillgängliga erbjudanden

Produkter och tjänster ska prissättas korrekt, vara lätta att hitta på annonsens målsida och stämma överens med rubriker och beskrivningar. Mer information finns i policyn om ej tillgängliga erbjudanden.

Oklar relevans

All information ska vara relevant för det du marknadsför. Till exempel måste informationen i alla annonsfält som skickas in gälla samma annonsör och beröra den marknadsförda produkten. Mer information finns i policyn om oklar relevans.

Språk som inte stöds

Alla annonser och tillägg måste skrivas på ett språk som stöds och länka till en destination på ett språk som stöds. Mer information finns i policyn för språk som inte stöds.