Krav til promoteringselementer

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

Med promoteringsutvidelser kan du legge til relevant informasjon om salg og spesialtilbud i vanlige tekstannonser. Promoteringsutvidelser er underlagt de vanlige retningslinjene for Google Ads samt kravene nedenfor.

Promo codes in Promotion assets

The following is not allowed:

Not allowed Tekst i Kampanjekode-feltet som ikke er en kampanjekode

Eksempler: Produktbeskrivelser, telefonnumre og salgsfremmende uttalelser

Related policies and common disapprovals

The following Google Ads policies are especially relevant to promotion assets and are often associated with disapprovals. Finn ut hva som skjer hvis du bryter retningslinjene våre.

Redaksjonelle krav

De vanlige kravene til klarhet, rettskrivning og bruk av symboler og små og store bokstaver gjelder for alle annonser. Du finner mer informasjon i de redaksjonelle retningslinjene.

Varemerker

Google kan fjerne annonser eller elementer etter klager fra varemerkeeiere. Annonsørene har ansvar for å bruke varemerker på riktig måte i annonsetekst, elementer og bedriftsinformasjon. Du finner mer informasjon i retningslinjene for varemerker.

Tilbud som ikke er tilgjengelige

Produkter og tjenester skal ha riktig pris, være enkle å finne på annonsedestinasjonen og samsvare med overskriftene og beskrivelsene. Du finner mer informasjon i retningslinjene om tilbud som ikke er tilgjengelige.

Uklar relevans

All informasjon må være relevant for produktet eller tjenesten du annonserer for. For eksempel må alle annonsefeltene som sendes inn, representere den samme annonsøren og være relevante for produktet som markedsføres. Du finner mer informasjon i retningslinjene om uklar relevans.

Unavailable language

All ads and assets must be written in a supported language and link to a destination in a supported language. Refer to the Unsupported language policy for more information.