Tarjouselementtejä koskevat vaatimukset

Google tarjoaa ohjekeskuksen sisällöstä käännettyjä versioita, joiden tarkoituksena ei kuitenkaan ole muuttaa Googlen käytäntöjen sisältöä. Englanninkielinen versio on virallinen versio, jota käytetään Googlen käytäntöjen täytäntöönpanossa. Jos haluat nähdä tämän artikkelin jollakin toisella kielellä, vaihda kieli sivun alareunan avattavasta kielivalikosta.

Tarjouslaajennusten avulla voit lisätä tavallisiin tekstimainoksiin oleellisia tietoja alennusmyynneistä ja tarjouksista. Tarjouslaajennuksiin sovelletaan tavallisia Google Ads ‑käytäntöjä ja alla ilmoitettuja vaatimuksia.

Promo codes in Promotion assets

The following is not allowed:

Ei sallittu Muun tekstin kuin tarjouskoodin käyttäminen tarjouskoodikentässä

Esimerkkejä: Tuotekuvaukset, puhelinnumerot ja mainosväittämät

Related policies and common disapprovals

The following Google Ads policies are especially relevant to promotion assets and are often associated with disapprovals. Lue lisää käytäntörikkomusten seurauksista.

Oikeakielisyys

Yleiset selkeyteen, oikeinkirjoitukseen, kirjainkokoon ja symbolien käyttöön liittyvät vaatimukset koskevat kaikkia mainoksia. Lue lisää oikeakielisyyttä koskevasta käytännöstä.

Tavaramerkit

Google saattaa poistaa mainoksia tai elementtejä tavaramerkin omistajien tekemien valitusten perusteella. Mainostajat ovat vastuussa siitä, että tavaramerkkejä käytetään asianmukaisesti mainostekstissä, elementeissä ja yritystiedoissa. Lue lisää tavaramerkkikäytännöstä.

Tarjoukset, jotka eivät ole saatavilla

Mainoksessa mainittujen hintojen on oltava paikkansapitäviä, tuotteiden ja palveluiden on vastattava otsikoita ja kuvauksia, ja niiden oltava helposti löydettävissä sivulta, jolle mainos johtaa. Lue lisää ei-saatavilla olevia tarjouksia koskevasta käytännöstä.

Vähäinen relevanssi

Kaikkien tietojen on oltava olennaisia mainostettavan tuotteen tai palvelun kannalta. Lähetettävien mainoskenttien on esimerkiksi edustettava samaa mainostajaa ja liityttävä mainostettavaan tuotteeseen. Lue lisää vähäistä relevanssia koskevasta käytännöstä.

Unavailable language

All ads and assets must be written in a supported language and link to a destination in a supported language. Refer to the Unsupported language policy for more information.