Requisits dels recursos de preu

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

Els recursos de preu proporcionen informació estructurada per ajudar els usuaris a decidir en quin anunci volen fer clic. Els recursos de preu estan subjectes a les polítiques de Google Ads estàndard i als requisits que s'indiquen a sota.

Requisits dels títols i de les descripcions

No es permet:

Informació sobre preus a la capçalera o a la descripció

Nota: aquesta política no s'aplica a les qualificacions de preus que estableix la legislació local. D'acord amb la legislació vigent, aquestes qualificacions s'han d'incloure.

Text promocional al títol o a la descripció

Exemples: incloure "Oferta" al títol, afegir "Enviament gratuït" a la descripció

Obteniu informació sobre com podeu corregir un anunci o un recurs rebutjats.

Requisits dels URL

No es permet el següent:

URL de recurs que no dirigeixin al mateix domini de l'URL final que l'anunci de text al qual estan associats.

Obteniu informació sobre com podeu corregir un anunci o un recurs rebutjats.

Requisits de les marques

No es permet:

Capçaleres que continguin altra informació que no siguin marques

Capçaleres que continguin marques que no ofereixi la vostra empresa

Descripcions que continguin informació que no sigui sobre la marca esmentada a la capçalera

Obteniu informació sobre com podeu corregir un anunci o un recurs rebutjats.

Requisits dels esdeveniments

No es permet:

Títols que continguin informació que no sigui sobre esdeveniments concrets

Nota: els títols d'esdeveniments poden contenir informació sobre el tipus d'esdeveniment, i també sobre la data, la ubicació geogràfica o l'autor d'aquest.

Descripcions que continguin altra informació que no siguin dades sobre l'esdeveniment esmentat al títol

Obteniu informació sobre com podeu corregir un anunci o un recurs rebutjats.

Requisits d'ubicació

No es permet:

Títols que continguin altra informació que no siguin noms d'ubicacions geogràfiques rellevants per a l'empresa

Descripcions que continguin altra informació que no siguin dades sobre la ubicació geogràfica esmentada al títol

Obteniu informació sobre com podeu corregir un anunci o un recurs rebutjats.

Requisits dels barris

No es permet:

Títols que continguin altra informació que no siguin noms de zones o districtes d'una ciutat o d'una regió

Descripcions que continguin altra informació que no siguin dades sobre el barri esmentat al títol

Obteniu informació sobre com podeu corregir un anunci o un recurs rebutjats.

Requisits de les categories de producte

No es permet el següent:

Títols que continguin altra informació que no siguin noms de categories de producte

Descripcions que continguin altra informació que no siguin dades sobre la categoria de producte esmentada al títol

Eina de resolució de problemes: requisits de les categories de producte

1.  Llegiu la política de més amunt per obtenir informació sobre què no permetem. Assegureu-vos que a la capçalera Categoria de producte només s'esmenti una categoria de producte concreta, no productes o marques individuals. Comproveu que la descripció només contingui dades addicionals sobre aquesta categoria de producte.
  2. Editeu el recurs perquè compleixi aquesta política.
  • A la pàgina Recursos, passeu el cursor per sobre del recurs que voleu editar.
  • Feu clic a la icona de llapis que hi ha al costat del recurs per editar-lo.
  • Quan hàgiu acabat, feu clic a Desa.

Un cop heu editat i desat el recurs, s'envia a revisió. La majoria de recursos es revisen en el termini d'un dia laborable, però és possible que alguns tardin més temps si requereixen una revisió més complexa. Si considerem que heu editat el recurs correctament, podrem aprovar-lo perquè es comenci a publicar.

Si no podeu o no voleu corregir aquestes infraccions, traieu l'extensió, ja que si no, és possible que el vostre compte se suspengui en el futur pel fet de contenir massa extensions rebutjades.

Requisits dels serveis

No es permet el següent:

Títols que continguin altra informació que no siguin tipus de serveis

Descripcions que continguin altra informació que no siguin dades sobre el servei esmentat al títol

Obteniu informació sobre com podeu corregir un anunci o un recurs rebutjats.

Requisits de les categories de servei

No es permet el següent:

Títols que continguin altra informació que no siguin categories de serveis

Nota: les categories han de descriure un conjunt de serveis diferents que estiguin relacionats, com ara "Dental" o "Reparació d'automòbils".

Descripcions que continguin altra informació que no siguin dades sobre la categoria de serveis esmentada al títol

Eina de resolució de problemes: requisits de les categories de servei
  1. Llegiu la política de més amunt per informar-vos del que no permetem. Assegureu-vos que a la capçalera Categoria de servei només s'esmenti una categoria de servei concreta, no serveis individuals que s'incloguin en aquesta categoria. Comproveu que la descripció només contingui dades addicionals sobre aquesta categoria de servei.
  2. Editeu el recurs perquè compleixi aquesta política.
    • A la pàgina Recursos, passeu el cursor per sobre del recurs que voleu editar.
    • Feu clic a la icona de llapis que hi ha al costat del recurs per editar-lo.
    • Quan hàgiu acabat, feu clic a Desa.

Un cop heu editat i desat el recurs, s'envia a revisió. La majoria de recursos es revisen en el termini d'un dia laborable, però és possible que alguns tardin més temps si requereixen una revisió més complexa. Si considerem que heu editat el recurs correctament, podrem aprovar-lo perquè es comenci a publicar.

Si no podeu o no voleu corregir aquestes infraccions, traieu l'extensió, ja que si no, és possible que el vostre compte se suspengui en el futur pel fet de contenir massa extensions rebutjades.

Requisits dels nivells de servei

No es permet:

Títols que continguin altra informació que no siguin nivells d'un servei

Descripcions que continguin altra informació que no siguin dades sobre el nivell de servei esmentat al títol

Eina de resolució de problemes: requisits dels nivells de servei
  1. Llegiu la política de més amunt per informar-vos del que no permetem. Assegureu-vos que al títol Nivell de servei només s'esmenti un nivell de servei concret (per exemple, "hotel de tres estrelles"), no serveis individuals. Comproveu que la descripció només contingui dades addicionals sobre aquest nivell de servei.
  2. Editeu l'extensió per assegurar-vos que compleixi aquesta política.
    • A la pàgina Recursos, passeu el cursor per sobre del recurs que voleu editar.
    • Feu clic a la icona de llapis que hi ha al costat del recurs per editar-lo.
    • Quan hàgiu acabat, feu clic a Desa.

Un cop heu editat i desat el recurs, s'envia a revisió. La majoria de recursos es revisen en el termini d'un dia laborable, però és possible que alguns tardin més temps si requereixen una revisió més complexa. Si considerem que heu editat el recurs correctament, podrem aprovar-lo perquè es comenci a publicar.

Si no podeu o no voleu corregir aquestes infraccions, traieu l'extensió, ja que si no, és possible que el vostre compte se suspengui en el futur pel fet de contenir massa extensions rebutjades.

Polítiques relacionades i motius de rebuig habituals

Les polítiques de Google Ads que s'indiquen tot seguit són especialment rellevants per als recursos de preu i solen tenir a veure amb els motius de rebuig. Obteniu informació sobre què passa si infringiu les nostres polítiques.

Rellevància poc clara

Tota la informació ha d'estar relacionada amb el que anuncieu. Per exemple, tots els camps d'anunci que s'enviïn han de representar el mateix anunciant i estar relacionats amb el producte promocionat. Consulteu la política de rellevància poc clara per obtenir més informació.

Editorial

Tots els anuncis han de complir els requisits estàndard de claredat, correcció ortogràfica i ús adequat de les majúscules i dels símbols. Consulteu la política editorial per obtenir més informació.

Ofertes no disponibles

Els productes o serveis han de mostrar el preu correcte, s'han de poder trobar fàcilment a la destinació de l'anunci i han de coincidir amb els que s'indiquen als títols i a les descripcions. Consulteu la política d'ofertes no disponibles per obtenir més informació.

Marques comercials

Google pot treure anuncis o recursos en resposta a les reclamacions de propietaris de marques comercials. Els anunciants són responsables de l'ús adequat de les marques comercials al text i als recursos dels anuncis, i també a la informació de l'empresa. Consulteu la política de marques comercials per obtenir més informació.