Krav til responsive annonser

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

Responsive annonser er annonser der størrelsen, utseendet og formatet automatisk justeres slik at de passer i de tilgjengelige annonseplassene. Responsive annonser kan vises som integrerte annonser på et nettsted og som tekstannonser på et annet, og de tilpasses automatisk etter annonseplassen basert på målrettingen og kampanjemålene du har valgt. Responsive annonser er underlagt de vanlige retningslinjene for Google Ads og vilkårene nedenfor.

Bildetekst i responsive annonser

Vi tillater ikke

Vi tillater ikke tekst (inkludert logoer med tekst) som dekker mer enn 20 prosent av bildet

Finn ut hvordan du kan korrigere annonser eller elementer som ikke ble godkjent. Fjern overflødig tekst, og last opp bildet på nytt. Hvis du ikke får redigert bildet slik at det innfrir dette kravet, må du laste opp et annet bilde, som er i tråd med retningslinjene.

Animasjon i responsive annonser

Vi tillater ikke

Vi tillater ikke animerte bilder (f.eks. animerte GIF-er)

Relaterte retningslinjer og vanlige årsaker til avslag

Google Ads-retningslinjene nedenfor er spesielt relevante for responsive annonser. Når annonser ikke godkjennes, skyldes det ofte brudd på disse retningslinjene.

Redaksjonelle krav

Standardkravene knyttet til klarhet, rettskrivning og bruk av stor forbokstav og symboler gjelder for alle annonser. Du finner mer informasjon i de redaksjonelle retningslinjene.

Uklar relevans

All informasjon må være relevant for produktet eller tjenesten du annonserer for. For eksempel må alle annonsefeltene som sendes inn, representere den samme annonsøren og være relevante for produktet som markedsføres. Du finner mer informasjon i retningslinjene for uklar relevans.

Villedende innhold

All informasjon skal være riktig og gjenspeile det du markedsfører. Du finner mer informasjon i retningslinjene for villedende innhold.

Seksuelt innhold

Google begrenser seksuelt innhold i visse tilfeller for å sikre at annonsene er relevante og trygge for brukerne. Du finner mer informasjon i retningslinjene om seksuelt innhold.

Bildekvalitet

Alle bilder som brukes i annonsering, må oppfylle visse kvalitetsstandarder. Bildelayouten må være i tråd med Google Ads-standardene, og bildet kan ikke være uskarpt. Du finner mer informasjon under punktet om bildekvalitet i retningslinjene.

Varemerker

Google kan fjerne annonser eller elementer etter klager fra varemerkeeiere. Annonsørene har ansvar for å bruke varemerker på riktig måte i annonsetekst, elementer og bedriftsinformasjon. Du finner mer informasjon i retningslinjene for varemerker.