Requisits relatius als anuncis responsius

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

Els anuncis responsius canvien de mida, d'aspecte i de format per ajustar-se als espais publicitaris disponibles. Un anunci responsiu es pot mostrar com un anunci natiu en un lloc i com un anunci de text en un altre, ja que es transforma de manera automàtica per encaixar al lloc més convenient, en funció dels vostres objectius de campanya i de la segmentació. Els anuncis d'aquest tipus estan subjectes a les polítiques de Google Ads estàndard i als requisits que s'indiquen a sota.

Text de la imatge en anuncis responsius

No es permet el següent:

Not allowed Text (inclosos els logotips amb text) que ocupi més del 20% de la imatge

Obteniu informació sobre com podeu corregir els anuncis o les extensions que s'han rebutjat. Traieu el text sobrer i torneu a penjar la imatge. Si no podeu editar la imatge perquè s'ajusti a aquest requisit, pengeu-ne una altra que compleixi la política.

Animació en anuncis responsius

No es permet el següent:

Not allowed Imatges animades (com ara fitxers GIF animats)

Polítiques relacionades i motius de rebuig habituals

Les polítiques de Google Ads que s'indiquen a continuació són especialment rellevants per als anuncis responsius i la seva infracció sol ser motiu de rebuig dels anuncis. Obteniu informació sobre què passa si infringiu les nostres polítiques.

Editorial

Tots els anuncis han de complir els requisits estàndard de claredat, correcció ortogràfica i ús adequat de les majúscules i dels símbols. Consulteu la política editorial per obtenir-ne més informació.

Rellevància poc clara

Tota la informació ha d'estar relacionada amb el que anuncieu. Per exemple, tots els camps d'anunci que s'enviïn han de representar el mateix anunciant i estar relacionats amb el producte promocionat. Consulteu la política sobre rellevància poc clara per obtenir més informació.

Contingut enganyós

Tota la informació ha de ser correcta i descriure el que promocioneu. Consulteu la política Contingut enganyós per obtenir més informació.

Contingut sexual

Perquè els anuncis siguin útils i segurs per als usuaris, Google restringeix el contingut sexual en determinades circumstàncies. Consulteu la política de contingut sexual per obtenir més informació.

Qualitat d'imatge

Totes les imatges que s'utilitzin en publicitat han de complir uns determinats estàndards de qualitat. La imatge no pot ser borrosa i el seu disseny ha de complir els estàndards de Google Ads. Consulteu la política de qualitat de la imatge per obtenir més informació.

Marques comercials

Google pot treure anuncis o extensions com a resposta a les reclamacions del propietari d'una marca comercial. Els anunciants són responsables de garantir l'ús adequat de les marques comercials al text i als recursos dels anuncis, i també a la informació de l'empresa. Consulteu la política de marques comercials per obtenir més informació.