Krav til opkaldsannoncer

Som en service tilbyder Google oversatte versioner af artiklerne i Hjælp til Google Ads, men vi håndhæver vores politikker i henhold til den engelsksprogede version, og det er denne version, der er gældende, hvis den oversatte tekst afviger fra den. Hvis du vil have denne artikel vist på et andet sprog, kan du bruge rullemenuen Sprog nederst på siden.

Opkaldsannoncer er tekstannoncer med et telefonnummer, og de er designet til at generere opkald i stedet for klik. De vises kun på mobiltelefoner. Opkaldsannoncer er underlagt de almindelige Google Ads-politikker og kravene nedenfor.

Krav til virksomhedsnavne i opkaldsannoncer

Følgende er ikke tilladt:

Et unøjagtigt virksomhedsnavn eller et virksomhedsnavn, der ikke tydeligt repræsenterer den virksomhed, der annonceres for, eller som ikke stemmer overens med navnene på lignende virksomheder

Salgsfremmende sprog i feltet Virksomhedsnavn

Eksempler: "Køb sko fra Acme" eller "Udsalg hos Acme-hjemmeservice"

Da der er mange forskellige virksomhedsnavne, skal du være særligt opmærksom på følgende:

Domænebaserede virksomhedsnavne: Du kan bruge dit domænenavn som virksomhedsnavn, hvis du adskiller ordene med et mellemrum. Eksempelvis kan www.acmesolutions.com identificeres som "Acme Solutions" i annoncen.

Forhandlere og autoriserede forhandlere: Hvis du er forhandler eller autoriseret forhandler af et produkt eller en tjeneste, skal det fremgå tydeligt. En forhandler af Acme-biler i Odense kan f.eks. bruge virksomhedsnavnet "Acme i Odense".

Angivelse af virksomhedsnavn i telefonopkald

Følgende gælder for alle opkaldsannoncer:

Ikke tilladtAnnoncører, der besvarer opkald fra kunder, der har klikket på deres opkaldsannoncer, skal indlede opkaldet med at oplyse deres virksomhedsnavn, som det fremgår af deres opkaldsannoncer.

Få oplysninger om, hvordan du løser et problem med en afvist annonce eller udvidelse.

Relaterede politikker og almindelige årsager til afvisning

Følgende Google Ads-politikker er især relevante for opkaldsannoncer og er ofte forbundet med afvisninger. Se, hvad der sker, hvis du overtræder vores politikker.

Uacceptabelt telefonnummer

Telefonnumre i annoncer og udvidelser skal være korrekte, aktive og relevante for den virksomhed, der annonceres for. Få flere oplysninger i politikken vedrørende uacceptable telefonnumre.

Ubekræftet telefonnummer

For at give brugerne en bedre oplevelse skal telefonnumre bekræftes af Google, før de kan bruges i annoncer og udvidelser. Du kan få flere oplysninger i politikken vedrørende ubekræftede telefonnumre.

Seksuelt indhold

For at sikre, at annoncerne er relevante og sikre for brugerne, begrænser Google brugen af voksenindhold under visse omstændigheder. Læs politikken vedrørende voksenindhold for at få flere oplysninger.

Ikke-tilgængelige tilbud

Produkter eller tjenester skal have den rigtige pris, være nemme at finde på annoncens landingsside og matche overskrifter og beskrivelser. Få flere oplysninger i politikken vedrørende ikke-tilgængelige tilbud.

Varemærker

Google har ret til at fjerne annoncer eller udvidelser som reaktion på klager fra varemærkeindehavere. Annoncørerne er ansvarlige for korrekt brug af varemærker i deres annoncetekst, aktiver og virksomhedsoplysninger. Se politikken vedrørende varemærker for at få flere oplysninger.