Krav på informationstillgångar

Google tillhandahåller översatta versioner av vårt hjälpcenter. De är dock inte avsedda att ändra innehållet i våra policyer. Engelska är vårt officiella språk och den engelska versionen används som utgångspunkt för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

Med informationstexter kan annonser innehålla extra information om ett företag eller dess produkter och tjänster. Informationstexter omfattas av standardpolicyerna för Google Ads och kraven nedan.

Skiljetecken och symboler i informationstexter

Följande är inte tillåtet:

Skiljetecken och symboler i informationstext som inte fyller något annat syfte än att dra uppmärksamhet till annonsen

Exempel: utropstecken, skiljetecken i början av texten, symbolen ►

Läs om hur du åtgärdar en avvisad annons.

Relaterade policyer och vanliga avslag

Följande Google Ads-policyer är särskilt relevanta för informationstillgångar och leder ofta till avvisning. Läs om vad som händer om du bryter mot våra policyer.

Upprepning

Vi vill att våra annonser ska vara professionella och tillåter därför inte att ord eller fraser upprepas på ett överdrivet eller gimmickartat sätt. Mer information finns i policyn för upprepningar.

För informationstillgångar innebär detta att samma text inte får upprepas i en och samma informationstillgång eller i flera informationstillgångar, annonstexter eller webbplatslänkstexter inom samma annonsgrupp, kampanj eller konto. En informationstillgång kan t.ex. underkännas om annonstexten och informationstexten på annonsgruppsnivå, kampanjnivå eller kontonivå innehåller texten ”Gratis frakt”.

Varumärken

Google kan komma att ta bort annonser och tillgångar vid klagomål från varumärkesägare. Annonsörerna ansvarar själva för att användningen av varumärken är korrekt i annonstext, tillgångar och företagsinformation. Mer information finns i varumärkespolicyn.