Vereisten voor componenten voor highlights

Google biedt vertaalde versies van het Helpcenter. Het is echter niet de bedoeling dat deze de content van ons beleid veranderen. De Engelse versie is de officiële taal waarmee we ons beleid handhaven. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

Met highlights kunnen advertenties extra informatie over een bedrijf of de bijbehorende producten en services bieden. Highlights vallen onder het standaard Google Ads-beleid en de onderstaande vereisten.

Interpunctietekens en symbolen in highlights

Het volgende is niet toegestaan:

Interpunctietekens en symbolen in highlight-tekst die uitsluitend zijn bedoeld om de aandacht te vestigen op de advertentie

Voorbeelden: uitroeptekens, interpunctie aan het begin van de tekst, het symbool ►

Meer informatie over hoe u een afgekeurde advertentie corrigeert

Gerelateerd beleid en veelvoorkomende redenen voor afkeuring

Het volgende Google Ads-beleid is met name relevant voor highlights en houdt vaak verband met afkeuringen. Meer informatie over wat er gebeurt als u ons beleid schendt

Herhaling

We willen dat advertenties er professioneel uitzien en staan daarom geen overmatige of op effect gerichte herhaling van woorden of zinnen toe. Bekijk het Beleid voor herhaling voor meer informatie.

Voor highlights betekent dit dat de tekst niet mag worden herhaald binnen een highlight of uit andere highlights, advertentietekst of sitelinktekst binnen dezelfde advertentiegroep of campagne of hetzelfde account. Een highlight wordt bijvoorbeeld afgekeurd als de advertentietekst en highlights op advertentiegroep-, campagne- of accountniveau de tekst 'Gratis verzending' bevatten.

Handelsmerken

Google kan advertenties of componenten verwijderen na klachten van eigenaren van handelsmerken. Adverteerders zijn verantwoordelijk voor het juiste gebruik van handelsmerken in hun advertentietekst, componenten en bedrijfsinformatie. Lees het beleid voor handelsmerken voor meer informatie.