Krav vedrørende infoudvidelser

Som en service tilbyder Google oversatte versioner af artiklerne i Hjælp til Google Ads, men vi håndhæver vores politikker i henhold til den engelsksprogede version, og det er denne version, der er gældende, hvis den oversatte tekst afviger fra den. Hvis du vil have denne artikel vist på et andet sprog, kan du bruge rullemenuen Sprog nederst på siden.

Med infoudvidelser kan annoncerne indeholde yderligere oplysninger om en virksomheds eller dennes produkter og tjenester. Infoudvidelser er underlagt de almindelige Google Ads-politikker samt nedenstående krav.

Tegnsætning og symboler i infoudvidelser

Følgende er ikke tilladt:

Tegnsætning og symboler i infoudvidelser, der udelukkende har til formål at tiltrække opmærksomhed til annoncen

Eksempler: Udråbstegn, punktummer i starten af teksten eller tilføjelse af symbolet ►

Relaterede politikker og almindelige årsager til afvisning

Nedenstående Google Ads-politikker er særligt relevante for infoudvidelser og er ofte knyttede til afvisninger. Se, hvad der sker, hvis du overtræder vores politikker.

Gentagelse

For at sikre, at annoncerne har et professionelt præg, tillader vi ikke overdreven eller effektjagende gentagelse af ord eller udtryk. Se politikken vedrørende redaktionelle krav for at få flere oplysninger. For infoudvidelser betyder dette, at teksten ikke må gentages inden for samme infoudvidelser eller i andre infoudvidelser, i annonceteksten eller i tekst i undersidelinks i den samme annoncegruppe, kampagne eller konto. En infoudvidelse afvises f.eks., hvis både din annoncetekst og dine infoudvidelser på annoncegruppe-, kampagne- eller kontoniveau indeholder teksten "Gratis forsendelse".

Varemærker

Google har ret til at fjerne annoncer eller udvidelser som reaktion på klager fra varemærkeindehavere. Annoncørerne er ansvarlige for korrekt brug af varemærker i deres annoncetekst, aktiver og virksomhedsoplysninger. Se politikken vedrørende varemærker for at få flere oplysninger.