Krav mht. aktiver til infotekst

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

Aktiver til infotekst gør det muligt at få yderligere oplysninger om en virksomhed eller dens produkter og tjenester med i annoncer. Aktiver til infotekst er underlagt de almindelige Google Ads-politikker og nedenstående krav.

Tegnsætning og symboler i aktiver til infotekst

Følgende er ikke tilladt:

Tegnsætning og symboler i aktiver til infotekst, der udelukkende har til formål at skabe opmærksomhed om annoncen

Eksempler: Udråbstegn, tegnsætning i starten af teksten eller tilføjelse af symbolet ►

Få oplysninger om, hvordan du løser problemet med en afvist annonce.

Relaterede politikker og almindelige årsager til afvisning

Google Ads-politikkerne nedenfor er særligt relevante i forhold til aktiver til infotekst og fører ofte til afvisninger. Få oplysninger om, hvad der sker, hvis du overtræder vores politikker.

Gentagelse

For at sikre, at annoncerne har et professionelt præg, tillader vi ikke overdreven eller effektjagende gentagelse af ord eller udtryk. Se politikken vedrørende gentagelse for at få flere oplysninger.

Når det gælder aktiver til infotekst, betyder dette, at teksten ikke må gentages, hverken i samme aktiv eller andre aktiver til infotekst, i annonceteksten eller i tekst til undersidelinks i samme annoncegruppe eller kampagne eller på samme konto. Eksempelvis bliver et aktiv til infotekst afvist, hvis teksten "gratis forsendelse" både er inkluderet i annonceteksten og i aktiver til infotekst på annoncegruppe-, kampagne- eller kontoniveau.

Varemærker

Google fjerner muligvis annoncer eller aktiver som følge af klager fra varemærkeindehavere. Annoncørerne er ansvarlige for korrekt brug af varemærker i deres annoncetekst, aktiver og virksomhedsoplysninger. Se politikken vedrørende varemærker for at få flere oplysninger.