Requisits relatius a les extensions de text destacat

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

Les extensions de text destacat permeten incloure als anuncis informació addicional sobre l'empresa o sobre els productes i serveis que ofereix. Les extensions de text destacat estan subjectes a les polítiques de Google Ads estàndard i als requisits que s'indiquen a sota.

Puntuació i símbols en extensions de text destacat

No es permet:

Puntuació i símbols al text destacat l'únic objectiu dels quals sigui atreure l'atenció dels usuaris

Exemples: signes d'exclamació, puntuació al principi del text, afegir el símbol ►

Polítiques relacionades i motius de rebuig habituals

Les polítiques de Google Ads que s'indiquen a continuació s'apliquen especialment a les extensions de text destacat i la seva infracció sol ser motiu de rebuig dels anuncis. Obteniu informació sobre què passa si infringiu les nostres polítiques.

Repetició

Per mantenir una aparença professional als anuncis, no permetem repeticions excessives o artificioses de paraules o frases. Consulteu la política editorial per obtenir-ne més informació. En el cas de les extensions de text destacat, significa que no hi pot haver contingut repetit en un mateix text destacat (o en diversos textos destacats), al text de l'anunci ni al text dels enllaços de lloc en un mateix grup d'anuncis, campanya o compte. Per exemple, una extensió de text destacat es rebutjaria si el text de l'anunci i els textos destacats del nivell de grup d'anuncis, de campanya o de compte incloguessin la frase "Enviament gratuït".

Marques comercials

Google pot treure anuncis o extensions com a resposta a les reclamacions del propietari d'una marca comercial. Els anunciants són responsables de garantir l'ús adequat de les marques comercials al text i als recursos dels anuncis, i també a la informació de l'empresa. Consulteu la política de marques comercials per obtenir més informació.