Seksuaalinen sisältö

Google tarjoaa käännettyjä versioita ohjekeskuksen sisällöstä. Nämä versiot on tarkoitettu vain viitteeksi, eikä niiden tarkoituksena ole muuttaa Googlen käytäntöjen sisältöä. Englanninkielinen versio on virallinen versio, jota käytetään Googlen käytäntöjen täytäntöönpanossa. Jos haluat nähdä tämän artikkelin jollakin toisella kielellä, vaihda kieli sivun alareunan avattavasta kielivalikosta.

Display & Video 360 ‑käyttäjien on noudatettava tätä Google Ads ‑käytäntöä. Tietoja muista rajoituksista on Display & Video 360 ‑ohjekeskuksessa.

Mainosten on oltava käyttäjän asetusten sekä lainsäädännön mukaisia. Rajoitamme tietynlaista seksuaalista sisältöä mainoksissa ja mainosten kohteissa, ja tällaiset mainokset saavat näkyä vain tarkasti rajatuissa tapauksissa hakulausekkeiden, käyttäjän iän ja mainoksen kohdistusalueen paikallisten lakien mukaan. Mainoksia ei saa kohdistaa alaikäisille.

Lue lisää käytäntörikkomusten seurauksista.

Tiukasti rajoitetut kategoriat

Mainokset, joissa näytetään tai markkinoidaan seuraavanlaista seksuaalista sisältöä, ovat tiukasti rajoitettuja. Ne voivat näkyä vain näiden ehtojen perusteella:

• Käyttäjän ikä, sen alueen paikalliset lait, jolla mainos näkyy, sekä käyttäjän SafeSearch-asetukset.
  • Käyttäjän seksuaalista sisältöä koskevat haut.

Alastomuus

Rajoitettu Ihmisiä esittävä kuvallinen materiaali, jossa näkyy paljaita intiimejä ruumiinosia (vaikka ne olisi sumennettu tai sensuroitu)

Esimerkkejä: Näkyvissä olevat sukupuolielimet, pakarat tai naisen rinnat

Deittailu seksiseuran löytämiseksi

Rajoitettu Deittailu, jonka tarkoituksena on selvästi seksiseuran löytäminen

Esimerkkejä: Parinvaihtosivustot, pikasuhteita hakeville tarkoitetut sivustot

Osittain rajoitetut kategoriat

Mainokset, joissa näkyy tai markkinoidaan seuraavanlaista seksuaalista sisältöä, ovat osittain rajoitettuja. Ne voivat näkyä vain näiden ehtojen perusteella:

• Käyttäjän ikä, sen alueen paikalliset lait, jolla mainos näkyy, sekä käyttäjän SafeSearch-asetukset.

Osittainen alastomuus

Rajoitettu Ihmisiä esittävä kuvallinen materiaali, jossa näkyy osittain paljastettuja intiimejä ruumiinosia

Esimerkkejä: Näkyvissä oleva naisen rinnan alaosan tai ulkoreunan kaari, näkyvissä suurin osa pakaroista

Seksuaalisiin teemoihin liittyvä deittailu

Rajoitettu Deittailu, johon liittyy selvästi seksuaalisia teemoja

Esimerkkejä: Salasuhdetreffit, fetissitreffit

Seksituotteet

Rajoitettu Seksuaalisen toiminnan edistämiseen tai parantamiseen tarkoitettujen tuotteiden mainostaminen tai myyminen

Esimerkkejä: Seksilelut, liukuvoiteet, potenssilääkkeet, seksuaalista suorituskykyä lisäävät tuotteet, fetissialusasut

Aikuisviihde

Rajoitettu Seksiin vihjaava viihde verkossa tai sen ulkopuolella

Esimerkkejä: Strippiklubit, aikuisviihde-elokuvien festivaalit, seksiin vihjaavat livestriimit tai livechatit, seksiin vihjaavat roolipelit

Aikuisille suunnatut kosmeettiset toimenpiteet

Rajoitettu Intiimiin ruumiinosiin kohdistuvat kosmeettiset palvelut ja plastiikkakirurgiset toimenpiteet

Esimerkkejä: Naisen rintojen suurennus, peniksen suurennusleikkaus, vaginan nuorennus laserilla, pakaraimplantit, häpykarvojen siistiminen

Seksiin viittaavat elementit ja teemat

Rajoitettu Tekstit, kuvat, äänet tai videot, joilla voidaan tulkita olevan seksuaalinen tarkoitus tai joiden voidaan tulkita herättävän seksuaalisia mielikuvia. Sisältö, jossa on seksiin viittaavia poseerauksia tai asentoja.

Esimerkkejä: Rivo tai seksuaalinen kielenkäyttö, kuvat levällään olevista jaloista, peitettyjen intiimien ruumiinosien koskeminen, seksuaalisten asentojen tai liikkeiden jäljittely, seksiin vihjaavien kuvien käyttö tavallisessa treffisisällössä

Country restrictions

Not allowed Countries where all sexual content will not serve: Not allowed Countries where strongly restricted content will not serve:
Algeria
Bahrain
Djibouti
Egypt
India
Iran
Iraq
Jordan
Kuwait
Lebanon
Libya
Morocco
Oman
Palestine
Qatar
Saudi Arabia
Syria
Tunisia
United Arab Emirates
Yemen
China
Germany
Hong Kong
Indonesia
Malaysia
Peru
Philippines
Russia
Singapore
South Korea
Taiwan
Thailand
Ukraine
Vietnam

In addition to the requirements above, your ads must comply with local laws in the regions your campaigns target.

Effect of the policy

If your ad meets the requirements above and is eligible, here are details of how it can run.

Ad platform
Not allowed Sexual content ads cannot run:

AdMob
Google Ad Manager
YouTube

Allowed with restrictions Sexual content ads can run:
Google Ads
Ad Network

Not allowed Sexual content ads cannot run:

Display Network
Google Ad Manager Network

Allowed with restrictions Sexual content ads can run:

Google Search Network

Ad Formats

Not allowed Sexual content ads cannot run, though acceptable ad formats can vary depending on factors such as the platform you're using, the status of your ad, and whether a publisher or partner has opted to show such ads:

App ads and App extensions
Consumer ratings annotations
Dynamic display ads
Gmail ads
Image ads
Lightbox ads
Reservation display ads
Responsive ads
TrueView video ads

Tarvitsetko apua?

Jos sinulla on kysyttävää käytännöistämme, ota yhteyttä Google Ads ‑tukeen .