Contingut sexual

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'Ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

Els usuaris de Display & Video 360 han de complir aquesta política de Google Ads. Al Centre d'ajuda de Display & Video 360 podeu consultar altres restriccions.

Els anuncis han de respectar les preferències dels usuaris i complir les normatives legals. Restringim certs tipus de contingut sexual als anuncis i a les destinacions; només es mostren en un nombre limitat de casos, en funció de les consultes de cerca dels usuaris, de la seva edat i de la legislació local del lloc en què es difonen els anuncis. Els anuncis no es poden orientar a menors.

Obteniu informació sobre què succeeix si infringiu les nostres polítiques.

Categories molt restringides

Els anuncis que inclouen o promocionen els tipus següents de contingut sexual estan molt restringits. Només es difondran en funció d'aquestes condicions:

• Edat de l'usuari, legislació local de la ubicació on es difon l'anunci i configuració de SafeSearch de l'usuari.
  • Consultes de cerca de contingut sexual de l'usuari.

Nuesa

Restringida Persones o representacions de persones que mostrin parts íntimes del cos, incloent-hi les representacions que estiguin desenfocades o censurades.

Exemples: genitals, pits femenins o natges a la vista.

Cites per a trobades sexuals

Restringida Cites amb la motivació explícita de tenir un encontre sexual.

Exemples: llocs web d'intercanvi de parelles, cites per tenir sexe o aventures amoroses.

Categories amb restriccions moderades

Els anuncis que inclouen o promocionen els tipus següents de categories de contingut sexual estan sotmesos a restriccions moderades. Només es difondran en funció d'aquestes condicions:

• Edat de l'usuari, legislació local de la ubicació on es difon l'anunci i configuració de SafeSearch de l'usuari.

Nuesa parcial

Restringida Persones o representacions de persones que mostrin parcialment parts íntimes del cos.

Exemples: corba baixa o externa dels pits femenins a la vista, o gran part de les natges a la vista.

Cites amb una temàtica sexualitzada

Restringida Cites motivades de manera explícita en termes de temes sexuals.

Exemples: afers extramatrimonials o cites de fetitxisme sexual.

Productes sexuals

Restringida Venda de productes pensats per millorar l'activitat sexual.

Exemples: joguines sexuals, lubricants, afrodisíacs, potenciadors sexuals o llenceria fetitxista.

Entreteniment sexual

Restringida Entreteniment sexualment suggeridor, tant en línia com fora de línia.

Exemples: clubs de striptease, festivals de cinema per a adults i reproduccions en directe, xats en directe o jocs de rol sexualment suggeridors.

Procediments estètics per a adults

Restringida Serveis d'estètica i cirurgia plàstica centrats en parts íntimes del cos.

Exemples: augment de pits femenins, allargament de penis, rejoveniment vaginal per làser, implants de natges o cura del pèl púbic.

Elements i temes sexualment suggeridors

Restringida Text, imatges, àudio o vídeo que es puguin interpretar com una insinuació o una evocació sexuals. Contingut que inclou postures i posats sexualment suggeridors.

Exemples: llenguatge lasciu o sexual, imatges amb cames obertes, tocament de parts íntimes cobertes, representació de postures o moviments sexuals, o cites per al públic general que inclouen imatges sexualment més suggeridores.

Country restrictions

Not allowed Countries where all sexual content will not serve: Not allowed Countries where strongly restricted content will not serve:
Algeria
Bahrain
Djibouti
Egypt
India
Iran
Iraq
Jordan
Kuwait
Lebanon
Libya
Morocco
Oman
Palestine
Qatar
Saudi Arabia
Syria
Tunisia
United Arab Emirates
Yemen
China
Germany
Hong Kong
Indonesia
Malaysia
Peru
Philippines
Russia
Singapore
South Korea
Taiwan
Thailand
Ukraine
Vietnam

In addition to the requirements above, your ads must comply with local laws in the regions your campaigns target.

Effect of the policy

If your ad meets the requirements above and is eligible, here are details of how it can run.

Ad platform
Not allowed Sexual content ads cannot run:

AdMob
Google Ad Manager
YouTube

Allowed with restrictions Sexual content ads can run:
Google Ads
Ad Network

Not allowed Sexual content ads cannot run:

Display Network
Google Ad Manager Network

Allowed with restrictions Sexual content ads can run:

Google Search Network

Ad Formats

Not allowed Sexual content ads cannot run, though acceptable ad formats can vary depending on factors such as the platform you're using, the status of your ad, and whether a publisher or partner has opted to show such ads:

App ads and App extensions
Consumer ratings annotations
Dynamic display ads
Gmail ads
Image ads
Lightbox ads
Reservation display ads
Responsive ads
TrueView video ads

Necessiteu ajuda?

Si teniu cap dubte relacionat amb les nostres polítiques, feu-nos-ho saber: contacteu amb l'equip d'assistència de Google Ads.