Krav til tekstannoncer

Som en service tilbyder Google oversatte versioner af artiklerne i Hjælp til Google Ads, men vi håndhæver vores politikker i henhold til den engelsksprogede version, og det er denne version, der er gældende, hvis den oversatte tekst afviger fra den. Hvis du vil have denne artikel vist på et andet sprog, kan du bruge rullemenuen Sprog nederst på siden.

Tekstannoncer er den mest grundlæggende form for Google-annoncering, og de danner grundlaget for annonceudvidelser. Tekstannoncer er underlagt de almindelige Google Ads-politikker. Du kan herunder få flere oplysninger om de Google Ads-politikproblemer, der ofte er knyttet til dette format.

Relaterede politikker og almindelige årsager til afvisning

Nedenstående AdWords-politikker er særligt relevante for tekstannoncer og er ofte knyttede til afvisninger.

Redaktionelle krav

Standardkravene for gennemskuelighed, korrekt stavemåde og brug af store bogstaver og symboler gælder alle annoncer. Se politikken vedrørende redaktionelle krav for at få flere oplysninger. Vær opmærksom på politikkerne vedrørende sproglig stil og stavemåde, som hjælper med til at få annoncerne til at se professionelle ud. Tekstannoncer må f.eks. ikke bruge beskrivende tekst, der "fører ind i webadressen", bruge feltet til den annoncerede webadresse som en ekstra linje med tekst eller inkludere tekst, der ser ud til at være kortet af eller ufuldstændig. Vær også opmærksom på tegnbegrænsningen for sprog, der bruger tegn med dobbelt bredde.

Uigennemskuelig relevans

Alle oplysninger skal være relevante for det, du annoncerer for. Alle indsendte annoncematerialefelter skal f.eks. repræsentere den samme annoncør og være relevante i forhold til det promoverede produkt. Se politikken for uigennemskuelig relevans for at få flere oplysninger.

Upassende indhold

Hos Google lægger vi vægt på mangfoldighed og respekt for andre. Derfor tillader vi ikke indhold, der er stødende eller på anden vis upassende for brugerne. Se politikken vedrørende upassende indhold for at få flere oplysninger.

Seksuelt indhold

For at sikre, at annoncerne er relevante og sikre for brugerne, begrænser Google brugen af voksenindhold under visse omstændigheder. Læs politikken vedrørende voksenindhold for at få flere oplysninger.

Varemærker

Google har ret til at fjerne annoncer eller udvidelser som reaktion på klager fra varemærkeindehavere. Annoncørerne er ansvarlige for korrekt brug af varemærker i deres annoncetekst, aktiver og virksomhedsoplysninger. Se politikken vedrørende varemærker for at få flere oplysninger.