Drets d'autor

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

Els usuaris de Display & Video 360 han de complir aquesta política de Google Ads. Visiteu el Centre d'ajuda de Display & Video 360 per consultar restriccions addicionals.

Per veure els subtítols en el vostre idioma, activeu els subtítols de YouTube. Feu clic a la icona de configuració Imatge de la icona de Configuració de YouTube que hi ha a la part inferior del reproductor de vídeo i, tot seguit, seleccioneu "Subtítols" i trieu l'idioma.

Ens regim per les lleis locals sobre drets d'autor i protegim els drets dels titulars dels drets d'autor, per la qual cosa no permetem els anuncis que no estan autoritzats a utilitzar contingut protegit per drets d'autor. Si esteu legalment autoritzat a utilitzar contingut protegit per drets d'autor, sol·liciteu la certificació (o aquí en el cas de DV360) per publicar anuncis. Si veieu contingut no autoritzat, envieu una reclamació relacionada amb els drets d'autor.

A continuació teniu uns quants exemples del que no heu de fer amb els vostres anuncis. Obteniu informació sobre què passa si infringiu les nostres polítiques.

Contingut protegit per drets d'autor

Aquesta imatge representa la política de Google Ads per al contingut protegit per drets d'autor.

Llocs o programari no autoritzats que capturen o copien contingut protegit per drets d'autor, o hi donen accés

Exemples: llocs, programari o barres d'eines que permetin reproduir en temps real, compartir, copiar o baixar de manera no autoritzada audioguies, llibres electrònics, anime, jocs, pel·lícules, sons de trucada en mp3, música, programari, programes de televisió o creacions d'artistes independents, de discogràfiques o d'altres creadors de contingut

Llocs o aplicacions que faciliten la distribució sense connexió no autoritzada de contingut protegit per drets d'autor

Exemples: llocs que distribueixin còpies físiques no autoritzades de CD, DVD o programari protegits per drets d'autor

Programari, llocs o eines que treuen la tecnologia de gestió de drets digitals (DRM) del material protegit per drets d'autor o permeten defugir aquests drets (independentment de la legitimitat de l'ús previst)

Exemples: productes o serveis (com ara capturadors, gravadores i convertidors de Blu-ray o de DVD) que per donar accés a contingut protegit per drets d'autor treuen o defugen la tecnologia DRM de l'àudio, vídeo, llibres electrònics o programari.

Eina de resolució de problemes: contingut protegit per drets d'autor
  1. Envieu-nos la documentació dels drets d'autor. Si creieu que teniu l’autorització legal per fer publicitat de contingut protegit per drets d'autor, empleneu aquesta sol·licitud de certificació. La revisarem i us farem saber si podem publicar els anuncis.
  2. Traieu el contingut protegit per drets d'autor de la destinació de l'anunci. Si no podeu corregir la destinació de l'anunci, canvieu-la per una que compleixi aquesta política.
  3. Editeu l'anunci. Traieu el contingut protegit per drets d'autor. Si l'anunci compleix la política però n'heu modificat la destinació, feu-hi una modificació i deseu-lo. Això farà que l'anunci i la destinació corresponent es tornin a enviar a revisió.

La majoria d'anuncis es revisen en el termini d'un dia laborable, però és possible que per a alguns calgui més temps si requereixen una revisió més complexa.

Si no podeu o no voleu corregir aquestes infraccions, traieu l'anunci per evitar que el vostre compte se suspengui en el futur pel fet de contenir massa anuncis rebutjats.

Reclamació relacionada amb la DMCA

Si Google rep una reclamació relacionada amb la Llei de protecció dels drets d'autor dels Estats Units (DMCA) sobre el contingut o la destinació d'un anunci, pot ser que l'anunci es rebutgi.

Com funciona una reclamació relacionada amb la DMCA

Què és la llei DMCA?

DMCA és la sigla en anglès de llei nord-americana de protecció dels drets d'autor (Digital Millennium Copyright Act), la qual es va aprovar l'octubre de 1998. Podeu consultar més informació sobre la llei DMCA a http://www.copyright.gov/legislation/dmca.pdf .

Què són les notificacions de la DMCA?

Les notificacions de la DMCA són al·legacions d'infracció dels drets d'autor que presenten els titulars d'aquests drets d'acord amb els procediments de notificació i eliminació de contingut que estableix aquesta llei. La política de Google estableix que s'ha de respondre a aquestes al·legacions d'infracció de drets d'autor.

Qui pot presentar una notificació de la DMCA?

Només un propietari de drets d'autor o un representant autoritzat poden presentar una notificació d'infracció de la DMCA.

Com és una notificació de la DMCA?

Vegeu un exemple de notificació de la DMCA .

Si els meus anuncis s'han rebutjat per infracció de la DMCA, es poden tornar a enviar?

Si voleu tornar a enviar els anuncis perquè els aprovem, heu de presentar una contranotificació que compleixi tots els requisits de la DMCA mitjançant el nostre formulari de contranotificació de la DMCA .

Tingueu en compte que podeu ser responsable per danys i perjudicis (incloses costes i honoraris d'advocats) si afirmeu sense fonament que el material o l'activitat en qüestió no infringeix els drets d'autor de tercers. Per tant, si no esteu segur de si un determinat material infringeix els drets d'autor de tercers, us suggerim que primer us poseu en contacte amb un advocat. Si torneu a enviar l'anunci sense presentar una contranotificació vàlida de la DMCA, és possible que cancel·lem el vostre compte per incomplir la política sobre infraccions repetides.

Rebutjarà Google els meus anuncis si s'ha obert una causa per drets d'autor?

Si envieu una contranotificació vàlida de la DMCA, però la persona que reclama els drets d'autor del contingut en qüestió us demanda, Google no tornarà a aprovar els anuncis fins que no hi hagi una resolució judicial a favor vostre.

Necessiteu ajuda?

Si teniu cap dubte relacionat amb les nostres polítiques, feu-nos-ho saber: contacteu amb l'equip d'assistència de Google Ads.