Kelvollinen (rajoitettu): määritelmä

Google tarjoaa käännettyjä versioita ohjekeskuksen sisällöstä. Nämä versiot on tarkoitettu vain viitteeksi, eikä niiden tarkoituksena ole muuttaa Googlen käytäntöjen sisältöä. Englanninkielinen versio on virallinen versio, jota käytetään Googlen käytäntöjen täytäntöönpanossa. Jos haluat nähdä tämän artikkelin jollakin toisella kielellä, vaihda kieli sivun alareunan avattavasta kielivalikosta.

Tätä tilaa käytetään mainoksissa, jotka ovat käytäntöjemme mukaisia mutta joiden näyttöpaikkaa ja ‑aikaa on rajoitettu.

Mainoksen tilaksi merkitään Kelvollinen (rajoitettu), jos tietyt Google Adsin käytännöt (kuten alkoholia, tekijänoikeuksia, rahapelejä, terveydenhoitoa tai tavaramerkkejä koskevat käytännöt) rajoittavat mainoksen näyttämistä tietyillä alueilla, tietyille ikäryhmille tai tietyillä laitteilla. Mainoksia ei esimerkiksi näytetä mobiililaitteilla, jos kohdesivusto ei toimi kunnolla mobiililaitteilla.

Lisätietoja

Ota käyttöön Käytännön tiedot ‑sarake, niin saat tietää, miksi mainoksen tila on Kelvollinen (rajoitettu).

Tietoja mainosten hyväksymisprosessista