Geschikt: definitie

Google biedt vertaalde versies van het Helpcentrum om het gebruikers gemakkelijker te maken. Deze vertalingen hebben echter geen invloed op de inhoud van ons beleid. Voor handhaving van het beleid is de Engelse versie leidend. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

Een status die wordt gegeven aan advertenties die zijn beoordeeld en kunnen worden weergegeven. De advertentie voldoet aan het Google Ads-beleid, zodat deze aan alle doelgroepen kan worden weergegeven.

Advertenties krijgen alleen de status Geschikt als ze voldoen aan het Google Ads-beleid. U kunt de status van een advertentie vinden in de kolom Status.

Waarom uw advertentie mogelijk niet wordt weergegeven

Over het beoordelingsproces voor advertenties