Apte: definició

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

Estat que s'atorga als anuncis que s'han revisat i es poden publicar. L'anunci compleix les polítiques de Google Ads, de manera que es pot mostrar a tots els públics.

Perquè els anuncis siguin aptes, han de complir les polítiques de Google Ads. Per comprovar l'estat dels anuncis, consulteu la columna "Estat".

Per què és possible que no vegeu un anunci

Sobre el procés de revisió d'anuncis