Onaanvaardbare bedrijfsactiviteiten

Google biedt vertaalde versies van het Helpcentrum om het gebruikers gemakkelijker te maken. Deze vertalingen hebben echter geen invloed op de inhoud van ons beleid. Voor handhaving van het beleid is de Engelse versie leidend. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

Het Google Ads-beleid inzake onaanvaardbare bedrijfsactiviteiten wordt rond midden oktober gewijzigd. Het beleid wordt gewijzigd om ongeautoriseerde financiële instanties te verbieden. De wijziging geldt voor Brazilië. We hebben deze beslissing genomen om te reageren op meldingen van de officiële financiële autoriteit, Comissão de Valores Mobiliários (CVM), over bepaalde websites die niet zijn geautoriseerd om in Brazilië te opereren. We zullen een melding verzenden naar adverteerders op wie deze wijziging van invloed is. Nadat het nieuwe beleid van kracht is geworden, wordt de beleidsbeschrijving bijgewerkt om deze wijziging te weerspiegelen.
(Gepubliceerd op 5 oktober 2010)