Kopivarer

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

Display & Video 360-brugere skal overholde denne Google Ads-politik. Gå til Hjælp til Display & Video 360 for at se yderligere begrænsninger.

Aktivér YouTube-undertekster for at få vist undertekster på dit modersmål. Vælg ikonet for indstillinger Billede af ikonet for YouTube-indstillinger nederst i videoafspilleren, vælg "Undertekster", og vælg derefter sprog.

Google Ads forbyder salg eller promovering af forfalskede varer. Forfalskede varer er udstyret med et varemærke eller logo, der er identisk med eller i det væsentlige ikke kan skelnes fra en andens varemærke. Forfalskede varer efterligner produktets mærkeegenskaber i et forsøg på at udgive sig for at være et ægte produkt fra ​​varemærkeindehaveren. Denne politik gælder indholdet af dine annonce og dit website eller din app.

Hvis du er bekymret over annoncer, der fremmer salget af kopiprodukter, kan du indsende en klage.

Kopivarer

Følgende er ikke tilladt:

Produkter, der beskrives som kopier, efterligninger, imitationer, kloner, falske produkter eller lignende ved henvisning til et brandnavn i et forsøg på at udgive sig for at være et ægte produkt tilhørende brandindehaveren

Uægte produkter, der efterligner brandelementer i et forsøg på at udgive sig for at være et ægte produkt

Eksempler (ikke-udtømmende): Ikke-autentiske produkter med brandnavnets etiketter eller logoer

Vi ser med stor alvor på overtrædelser af denne politik. En grov overtrædelse af Google Ads-politikkerne er en overtrædelse, der er så alvorlig, at den er ulovlig eller kan være skadelig for vores brugere. Når vi skal afgøre, om annoncører eller websites har overtrådt politikken, gennemgår vi oplysninger fra flere kilder, heriblandt annoncørens annonce, website og konti samt kilder fra tredjepart.  Hvis vi finder overtrædelser af denne politik, suspenderer vi dine Google Ads-konti, når vi opdager det og uden forudgående varsel, og du kan ikke længere annoncere hos os. Hvis du mener, at der er tale om en fejl, og at du ikke har overtrådt vores politik, kan du indsende en appel med en forklaring. Vi genopretter kun konti i de tilfælde, hvor det virkelig er berettiget, og når der er god grund til det, så det er vigtigt, at du tager dig god tid og er grundig, nøjagtig og ærlig. Få flere oplysninger om suspenderede konti.

Har du brug for hjælp?

Kontakt Google Ads Support, hvis du har spørgsmål om vores politikker