Päivitys poliittista sisältöä koskevaan käytäntöön (helmikuu 2024)

Google tarjoaa ohjekeskuksen sisällöstä käännettyjä versioita, joiden tarkoituksena ei kuitenkaan ole muuttaa Googlen käytäntöjen sisältöä. Englanninkielinen versio on virallinen versio, jota käytetään Googlen käytäntöjen täytäntöönpanossa. Jos haluat nähdä tämän artikkelin jollakin toisella kielellä, vaihda kieli sivun alareunan avattavasta kielivalikosta.

Google päivittää poliittista sisältöä koskevaan käytäntöön sisältyvän Intiaa koskevan vaalimainoskäytännön maaliskuussa 2024.

Lisäksi mainostajien, jotka on vapautettu Intian vaalikomission (ECI) ennakkolupavaatimuksesta, on toimitettava viranomaisen, kaupallisen tahon tai julkisen palvelun yhtiön virallisella logopaperilla oleva vapautuskirje, jossa on kyseisen tahon valtuutetun edustajan allekirjoitus ja leima.

Huomaa, että vaikka ennakkolupaa ei vaadittaisi, mainostajan on silti saatava Googlelta todennus voidakseen julkaista Intian vaaleja koskevia mainoksia.

(Julkaistu 15.2.2024)