Päivitys poliittista sisältöä koskevaan käytäntöön (helmikuu 2024)

Google tarjoaa ohjekeskuksen sisällöstä käännettyjä versioita, joiden tarkoituksena ei kuitenkaan ole muuttaa Googlen käytäntöjen sisältöä. Englanninkielinen versio on virallinen versio, jota käytetään Googlen käytäntöjen täytäntöönpanossa. Jos haluat nähdä tämän artikkelin jollakin toisella kielellä, vaihda kieli sivun alareunan avattavasta kielivalikosta.

Maaliskuussa 2024 Google lisää poliittista sisältöä koskevaan käytäntöönsä vaatimuksia, jotka liittyvät Meksikon vaaleja koskeviin mainoksiin.

Meksikon vaaleja koskeviksi mainoksiksi lasketaan mainokset, joissa mainostetaan

• poliittista puoluetta, vaaliliittoa, nykyistä vaaleilla valittua viranhaltijaa tai presidentin virkaan tai senaattiin tai edustajainhuoneeseen ehdolla olevaa henkilöä
  • kansanäänestyksen kysymystä, kun Suprema Corte de Justicia de la Nación on virallisesti määrännyt kansallisen kansanäänestyksen järjestettäväksi.

Meksikon vaaleja koskevien mainosten julkaisu on sallittu Meksikossa vain toimistoille, jotka ovat läpäisseet Googlen todennusmenettelyn asiakkaidensa puolesta. Todennusta Meksikon vaaleja koskevaa mainontaa varten voi hakea maaliskuu 2024 alkaen.

(Julkaistu 9.2.2024)