Opdatering af politikken vedrørende politisk indhold (februar 2024)

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

I marts 2024 opdaterer Google politikken vedrørende politisk indhold, så den kommer til at omfatte en politik vedrørende mexicanske valgannoncer.

Mexicanske valgannoncer er annoncer for en eller flere af følgende ting:

• Et politisk parti, en koalition, en folkevalgt embedsmand, en præsidentkandidat, en kandidat til senatet eller en kandidat til deputeretkammeret.
  • Et forslag eller lignende, som fremsættes ved en national folkeafstemning, der er udskrevet officielt ved en højesteretskendelse i Mexico.

Det er kun repræsentanter for reklamebureauer, der har tilladelse til at køre mexicanske valgannoncer i Mexico. Repræsentanter for reklamebureauer, som vil køre mexicanske valgannoncer, skal fuldføre Googles verificeringsproces på vegne af deres kunder. Der kan ansøges om verificering med henblik på kørsel af mexicanske valgannoncer fra og med marts 2024.

Opslået den 9. februar 2024