Uppdateringar av policyn för kryptovalutor och relaterade produkter (december 2023)

Google tillhandahåller översatta versioner av vårt hjälpcenter. De är dock inte avsedda att ändra innehållet i våra policyer. Engelska är vårt officiella språk och den engelska versionen används som utgångspunkt för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

I januari 2024 uppdaterar Google policyn för kryptovalutor och relaterade produkter för att förtydliga omfattningen av och kraven på annonsering av kryptofonder.

Från och med den 29 januari 2024 kan annonsörer som erbjuder kryptofonder med inriktning på USA annonsera om dessa produkter och tjänster när de uppfyller följande krav och har certifierats av Google.

No issues detected and positive check mark iconKryptofonder

Exempel (inte uttömmande): finansiella produkter med vilka investerare kan handla med aktier i fonder som förvaltar stora belopp i digital valuta.

Vi förväntar oss att alla annonsörer följer den lokala lagstiftningen i de områden som deras annonser är inriktade på. Policyn gäller globalt för alla konton som annonserar om dessa produkter. Mer information finns i Om certifiering för begränsade finansiella produkter.

Överträdelser av denna policy leder inte till att kontot stängs av omedelbart utan föregående varning. En varning utfärdas minst sju dagar innan kontot stängs av.

(Upplagt den 6 december 2023)