Opdateringer af politikken vedrørende kryptovaluta og relaterede produkter (december 2023)

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

I januar 2024 opdaterer Google politikken vedrørende kryptovaluta og relaterede produkter for at præcisere omfanget og kravene med hensyn til annoncering for møntfonde for kryptovaluta.

Fra og med den 29. januar 2024 kan annoncører, der viser annoncer for møntfonde for kryptovaluta, der er målrettet mod USA, vise annoncer for sådanne produkter og tjenester, forudsat at de opfylder følgende krav og er blevet certificeret af Google.

No issues detected and positive check mark iconMøntfonde for kryptovaluta

Eksempler (listen er ikke udtømmende): finansielle produkter, der giver investorer mulighed for at handle aktier i fonde med store beholdninger af digital valuta

Husk! Vi forventer, at alle annoncører overholder de lokale love i alle de områder, deres annoncer er målrettet mod. Denne politik, som indføres globalt, gælder for alle konti, der bruges til annoncering for disse produkter. Se Om certificering til at annoncere for finansielle produkter, der er underlagt begrænsninger, for at få flere oplysninger.

Overtrædelse af denne politik medfører ikke omgående kontosuspendering uden varsel. Du får en advarsel senest 7 dage før en eventuel suspendering af din konto.

(Opslået den 6. december 2023)