Actualitzacions de la política de criptomonedes i productes relacionats (desembre de 2023)

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

El gener de 2024, Google actualitzarà la política de criptomonedes i productes relacionats a fi d'aclarir-ne l'abast i els requisits que ha de complir la publicitat de fons de criptomonedes.

A partir del 29 de gener de 2024, els anunciants que ofereixin fons de criptomonedes orientats als Estats Units podran anunciar aquests productes i serveis quan compleixin els requisits següents i tinguin la certificació de Google.

No issues detected and positive check mark icon Fons de criptomonedes

Exemples (llista no exhaustiva): productes financers que permeten als inversors negociar accions en fons que tenen grans reserves de monedes digitals.

Us recordem que tots els anunciants han de complir la legislació local de les regions a què orientin els seus anuncis. Aquesta política s'aplicarà a tots els comptes del món que anunciïn aquests productes. Per obtenir més detalls, consulteu l'article Sobre la certificació de productes financers restringits.

Les infraccions d'aquesta política no comportaran la suspensió immediata del compte sense advertiment previ. S'emetrà un advertiment com a mínim set dies abans de la suspensió del compte.

(Publicat el 6 de desembre de 2023)