Over advertentie-incentives

Google biedt vertaalde versies van het Helpcenter. Het is echter niet de bedoeling dat deze de content van ons beleid veranderen. De Engelse versie is de officiële taal waarmee we ons beleid handhaven. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

Google biedt regelmatig incentives om de introductie van en investering in de advertentieproducten van Google te promoten en partners te helpen nieuwe manieren te ontwikkelen om hun klanten van dienst te zijn. Deze incentives worden aangeboden aan gekwalificeerde deelnemende adverteerders en reclamebureaus.

De waarde van deze incentives is gebaseerd op voorspelde of feitelijke uitgaven gedurende een vooraf vastgestelde periode of op de geschatte marktwaarde van aangeboden services. Zo kunnen deelnemende adverteerders aan het Incentivesprogramma voor videoadvertenties incentives ontvangen op basis van factoren als hun uitgaven voor videoadvertenties en investeringen die ze hebben gedaan om hun gebruik van de advertentieprogramma's van Google te optimaliseren (bijvoorbeeld het trainen van personeel).

Mogelijke incentives voor deelnemende adverteerders en reclamebureaus zijn onder meer:

• Contante betalingen
  • Kortingen op standaardprijzen
  • Gratis media en vertoningen
  • Toegang tot speciale voorraad, zoals de YouTube Core Select Lineup

Daarnaast kunnen adverteerders en reclamebureaus hulp bij campagnes ontvangen, zoals marktonderzoek en een adviesgesprek op locatie om de groei van de advertentieprogramma's van Google te ondersteunen. Incentives die worden aangeboden voor op veilingen gebaseerd adverteren, kunnen de totale advertentiekosten van de adverteerder verlagen (bijvoorbeeld wanneer een adverteerder een kortingsbon voor advertentietegoed ontvangt).