Actualització de la política d'anuncis personalitzats (febrer de 2024)

Noves limitacions a la publicitat personalitzada en relació amb el finançament del consumidor

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

El febrer de 2024, Google actualitzarà la seva política d'anuncis personalitzats per introduir noves limitacions sobre els anuncis personalitzats en relació amb els productes i serveis financers per a consumidors. Concretament, la política de crèdit als anuncis personalitzats de Google s'ampliarà per incloure una secció anomenada "Finançament del consumidor als anuncis personalitzats". El text de la política actualitzada serà el següent:

"Als Estats Units i al Canadà, no es poden segmentar les categories d'interès sensibles següents per públics en funció del gènere, de l'edat, de l'estat parental, de l'estat civil ni del codi postal.

Finançament del consumidor als anuncis personalitzats

Ofertes relacionades amb crèdit o productes o serveis relacionats amb el préstec de crèdit, productes i serveis bancaris, o determinats serveis de planificació i gestió financera.

Exemples: targetes de crèdit i préstecs, incloent-hi préstecs hipotecaris, préstecs per a automòbils, préstecs per a electrodomèstics, préstecs a curt termini, comptes corrents i bancaris, i productes de gestió de deutes."

Començarem a aplicar la política el 28 de febrer de 2024 i és possible que tardi aproximadament sis setmanes a implementar-se del tot.

Les infraccions d'aquesta política no comportaran la suspensió immediata del compte sense advertiment previ. S'emetrà un advertiment com a mínim set dies abans de la suspensió del compte. Obteniu més informació sobre els comptes suspesos aquí.

(Publicat el 28 de novembre de 2023)