Oppdatering av retningslinjene om feilaktig fremstilling (november 2023)

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

Fra og med 21. november 2023 oppdaterer vi Google Ads-retningslinjene om villedende fremstilling under retningslinjene om feilaktig fremstilling ved å fjerne punktet om produkter eller tjenester som ikke kan leveres på grunn av manglende kvalifikasjoner. Fra og med denne datoen blir manglende levering og innfrielse av produkter eller tjenester på grunn av manglende kvalifikasjoner underlagt retningslinjene om uakseptabel forretningspraksis.

Vi ser svært alvorlig på brudd på retningslinjene om uakseptabel forretningspraksis og klassifiserer dem som grove. Hvis vi oppdager brudd på disse retningslinjene, sperrer vi Google Ads-kontoene dine umiddelbart og uten forvarsel. Deretter kan du aldri mer annonsere med Google Ads. Hvis du mener at det har skjedd en feil, og at du ikke har brutt retningslinjene, ber vi deg om å sende inn en anke og forklare hvorfor du mener vi har gjort en feil.

(Lagt ut i september 2023)