Update van het Beleid tegen verkeerde voorstelling (november 2023)

Google biedt vertaalde versies van het Helpcenter. Het is echter niet de bedoeling dat deze de content van ons beleid veranderen. De Engelse versie is de officiële taal waarmee we ons beleid handhaven. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

Op 21 november 2023 updaten we het Google Ads-beleid tegen misleidende voorstelling onder Verkeerde voorstelling en verwijderen we wat er staat over niet-levering van producten of services wegens een gebrek aan kwalificaties. Vanaf die datum valt niet-levering van producten of services wegens een gebrek aan kwalificaties onder het Beleid tegen onaanvaardbare handelspraktijken.

We nemen schendingen van het Beleid tegen onaanvaardbare handelspraktijken zeer serieus en beschouwen deze als ernstig. Als we schendingen van dit beleid constateren, schorten we uw Google Ads-accounts onmiddellijk en zonder voorafgaande waarschuwing op en kunt u niet opnieuw bij ons adverteren. Als u van mening bent dat er een fout is gemaakt en dat u ons beleid niet heeft geschonden, kunt u een bezwaarschrift indienen en uitleggen waarom.

(Gepost in september 2023)