Opdatering af politikken vedrørende urigtige oplysninger (november 2023)

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

Den 21. november 2023 bliver Google Ads-politikken vedrørende afgivelse af vildledende oplysninger under overskriften Urigtige oplysninger opdateret, hvilket indebærer, at manglende opfyldelse af en ordre på et produkt eller en tjeneste på grund af manglende kvalifikationer bliver fjernet. Fra og med denne dato bliver manglende opfyldelse af en ordre på eller manglende levering af produkter eller tjenester på grund af manglende kvalifikationer i stedet håndhævet i henhold til politikken vedrørende uacceptabel forretningspraksis.

Vi ser med stor alvor på overtrædelse af politikken vedrørende uacceptabel forretningspraksis, og eventuelle overtrædelser bliver betragtet som grove. Hvis vi konstaterer, at du overtræder denne politik, bliver dine Google Ads-konti suspenderet med det samme uden varsel, og du har i så fald ikke længere lov til at annoncere via os. Hvis du mener, at der er tale om en fejl, og at du ikke har overtrådt vores politik, kan du indsende en appel med en forklaring.

Opslået i september 2023