Actualització del procés d'apel·lació per suspensió del compte (setembre de 2023)

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

L'octubre de 2023, els anunciants seleccionats que tenien els comptes suspesos a causa d'una infracció de les polítiques de Google Ads hauran de completar la verificació de l'anunciant per poder apel·lar contra la suspensió del compte. Els anunciants que fan servir la facturació mensual no han de completar la verificació de l'anunciant i poden apel·lar directament contra la suspensió del compte. Llançarem aquest procés el 10 d'octubre de 2023, i tardarem unes 4 setmanes a completar la implementació.

És possible que es demani als anunciants que proporcionin la informació següent per completar la verificació de l'anunciant en el procés d'apel·lació per suspensió del compte:

• Número DUNS si l'anunciant és una organització.
  • Número de la seguretat social dels EUA o número de telèfon si l'anunciant és un particular.

(Publicat l'11 de setembre de 2023)