Promotiecodes

Google biedt vertaalde versies van het Helpcenter. Het is echter niet de bedoeling dat deze de content van ons beleid veranderen. De Engelse versie is de officiële taal waarmee we ons beleid handhaven. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

Wat is het beleid?

Google en onze partners verspreiden soms promotiecodes voor Google Ads. Deze promotiecodes kunnen worden gebruikt om een tegoed in te wisselen dat wordt toegepast op uw Google Ads-account. De algemene voorwaarden voor elke promotie kunnen per land of promotie verschillen, dus check alle informatie in het promotiemateriaal. Voor uw gemak hebben we een lijst van algemene voorwaarden voor onze promotiecodes opgenomen in het onderstaande gedeelte.

In welke opzichten verschilt dit beleid per land?

Klik op een land hieronder om de algemene voorwaarden voor het gebruik van Google Ads-promotiecodes te bekijken.

Voorbeelden

Acceptabel Niet acceptabel
  • Een nieuw Google Ads-account openen en een promotietegoed gebruiken dat u per post heeft ontvangen
  • Google Ads-promotietegoeden verkopen
  • Meer dan één promotietegoed per klant gebruiken

Wat gebeurt er als ik dit beleid schend?

Opschorting van account: In geval van meerdere schendingen of een ernstige schending kan een account worden opgeschort. Als dit gebeurt, wordt de weergave van alle advertenties in het opgeschorte account stopgezet en accepteren we geen advertenties meer van u. Eventuele gerelateerde accounts kunnen ook permanent worden opgeschort en nieuwe accounts die u instelt, kunnen automatisch worden opgeschort. Meer informatie over opgeschorte accounts

Contactgegevens

Als u nog vragen heeft over dit beleid, kunt u contact met ons opnemen via onderstaande link. Hiermee wordt het formulier Advertentiegoedkeuring en -beleid geopend, dat u kunt gebruiken om ons te informeren over uw probleem.

Contact opnemen met Google Ads-support