Codis promocionals

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

En què consisteix la política

De vegades, Google i els seus partners distribueixen codis promocionals per a Google Ads que es poden bescanviar per crèdit que s'aplica al vostre compte de Google Ads. Els termes i condicions de cada promoció poden variar en funció del país o de la promoció; per tant, assegureu-vos de comprovar tots els detalls del material promocional. Per a la vostra comoditat, a la secció següent hem inclòs una llista de termes i condicions generals relatius als nostres codis promocionals.

Diferències entre països pel que fa a aquesta política

Feu clic en un dels països següents per veure els termes i condicions generals d'ús dels codis promocionals de Google Ads.

Exemples

Acceptable No acceptable
  • Obrir un compte de Google Ads nou i, a continuació, fer servir un crèdit promocional que hàgiu rebut per correu.
  • Vendre crèdits promocionals de Google Ads.
  • Utilitzar més d'un crèdit promocional per client.

Què passa si infringeixo aquesta política

Suspensió del compte: un compte es pot suspendre si acumuleu diverses infraccions o en feu una de greu. En aquest cas, tots els anuncis del compte suspès deixaran de publicar-se i ja no podrem acceptar la vostra publicitat. Els comptes que hi estiguin relacionats també es poden suspendre permanentment i els comptes que creeu es poden suspendre automàticament en configurar-los. Més informació sobre els comptes suspesos

Informació de contacte

Si encara teniu preguntes sobre aquesta política, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a l'enllaç següent. Se us dirigirà al formulari "Polítiques i aprovacions d'anuncis", on podreu explicar-nos el vostre problema.

Contacteu amb l'equip d'assistència de Google Ads