Päivitys rajoitettuja mainosmuotoja ja ominaisuuksia koskevaan käytäntöön (syyskuu 2023)

Google tarjoaa ohjekeskuksen sisällöstä käännettyjä versioita, joiden tarkoituksena ei kuitenkaan ole muuttaa Googlen käytäntöjen sisältöä. Englanninkielinen versio on virallinen versio, jota käytetään Googlen käytäntöjen täytäntöönpanossa. Jos haluat nähdä tämän artikkelin jollakin toisella kielellä, vaihda kieli sivun alareunan avattavasta kielivalikosta.

Google ilmoitti aiemmin, että rajoitettuja mainosmuotoja ja ominaisuuksia koskeva käytäntö päivitetään klikkausseurantapalveluiden käyttöön liittyvän uuden vaatimuksen mukaisesti. Ilmoituksessa kerrottiin, että 28.8. lähtien mainostajatilien seurantamalliominaisuudessa voi käyttää ainoastaan sertifioituja klikkausseurantapalveluita, jos klikkausseuranta otetaan käyttöön ensimmäistä kertaa. Muuten mainokset voidaan hylätä. Olemme nyt päättäneet siirtää uuden vaatimuksen täytäntöönpanoa 11.9.2023 asti. Päivitetty käytäntö tulee voimaan 11.9.2023. Koko täytäntöönpanossa menee yhteensä noin neljä viikkoa. Mainostajat, jotka ovat käyttäneet kolmannen osapuolen klikkausseurantaa ennen 11.9., voivat toistaiseksi jatkaa seurantamalliominaisuuden käyttöä rajoituksetta

(Julkaistu elokuussa 2023)