Fakturerings- og betalingsrelaterede suspenderinger

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

Her kan du se nogle af de fakturerings- og betalingsrelaterede problemer, der typisk fører til kontosuspendering:

• Ubetalt saldo: Hvis der er en eller flere ubetalte saldi på din konto, kan den blive suspenderet midlertidigt. Foretag en betaling, eller få oplysninger om, hvordan du løser det problem, der har ført til en afvist betaling.
  • Mistænkelig betalingsaktivitet: Hvis vi registrerer mistænkelig eller uautoriseret betalingsaktivitet på din konto, kan vi enten angive en grænse for, hvor meget der må bruges på kontoen, eller suspendere kontoen.
  • Anmodning om en tilbageførsel: Hvis du beder din bank eller dit kreditkortselskab om at tilbageføre en debitering, der retmæssigt er blevet trukket fra en Google Ads-saldo, kan din konto blive suspenderet.
  • Misbrug af kampagnekoder: Hvis du forsøger at sælge kampagnekoder eller bruge mere end én kampagnekode på en konto, kan kontoen blive suspenderet. Se de landespecifikke vilkår og betingelser for kampagnekoder for at få flere oplysninger.
Hvis du vælger at indsende en appel angående kontosuspendering, bliver du muligvis bedt om at verificere den seneste betalingsaktivitet eller de seneste betalingsrelaterede ændringer på din Google Ads-konto.

Oplysninger om fakturerings- og betalingsrelaterede appeller

Verificering af betalingsmetode i forbindelse med appeller angående kontosuspendering

Inden behandlingen af din appel angående fakturerings- og betalingsrelateret suspendering af din Google Ads-konto bliver du muligvis bedt om at verificere din betalingsmetode inden for 30 dage.

Generelle mails om verificering og din appel angående suspendering sendes via Google Ads, men du modtager opdateringer om din verificering via Google Payments (payments-noreply@google.com).

Når din identitet/betalingsmetode er verificeret, bliver din appel indsendt til gennemgang. Du modtager opfølgende mails fra Google Ads om status for din appel angående suspendering.

Om verificering

Oplysninger, du kan blive bedt om at angive

Du bliver muligvis bedt om at verificere hver enkelt betalingsmetode for at fuldføre verificeringsprocessen, og det kan du gøre ved at anmode om en verificeringskode.

Hvis kodebaseret verificering ikke er tilgængelig, bliver du muligvis bedt om at indsende dokumenter med henblik på verificering af følgende oplysninger:

• Juridisk navn
  • Det navn, der bruges på din betalingsprofil
  • Adresse
  • Fødselsdato
  • Et billede af dit offentligt udstedte id
  • Et adressebevis
  • Et billede af din betalingsmetode

Sådan bruger vi dine oplysninger

Hos Google bruger vi de oplysninger, du angiver, til følgende formål:

• Verificering af din betalingsmetode
  • Beskyttelse mod svindel og misbrug
  • Forbedring af verificeringstjenesterne for Google-produkter

Dine verificerede oplysninger, f.eks. navn og adresse, gemmes på din Google-konto. Du kan administrere dine verificerede oplysninger på adressen payments.google.com.

I det omfang det er relevant, bliver de oplysninger, du indsender, behandlet i overensstemmelse med Googles privatlivspolitik og privatlivsmeddelelsen fra Google Payments.

Sådan fuldfører du verificeringsprocessen

Du skal muligvis indsende dokumenter eller anmode om en kode for at verificere dine oplysninger.

1. Du modtager en mail fra Google Ads, hvis din betalingsmetode skal verificeres.
  2. Log ind på din Google Ads-konto.
  3. Klik på Fuldfør processen til verificering af betalingsmetode på panelet til højre.
  4. Følg nedenstående vejledning for hver anmodning, når du bliver bedt om at anmode om en verificeringskode eller uploade dokumentationsmateriale.
  5. Gentag ovenstående trin for hver betalingsmetode, der skal verificeres.
  6. Når alle relevante verificeringsprocesser er fuldført, bliver din appel angående suspendering indsendt til gennemgang. Du modtager opdateringer fra Google Ads via mail, når gennemgangen er fuldført.

Anmod om en verificeringskode

1. Klik på Hent kode.
  2. Gå til websitet for den relevante betalingsmetode, og log ind på din konto.
  3. Find en midlertidig debitering til en værdi af under 1,95 USD med navnet "GOOGLE" i din transaktionshistorik. Verificeringskoden er de sidste 6 cifre efter "GOOGLE".
    • Beløbet for den midlertidige debitering varierer afhængigt af valutatypen.
    • Du bør modtage koden med det samme, men det kan tage op til 7 dage.
    • Tip! Debiteringen eller beløbsreservationen på din konto er midlertidig. Debiteringer refunderes inden for 30 dage.
  4. Gå tilbage til din Google Ads-konto.
  5. Angiv den 6-cifrede kode.
  6. Klik på Verificer.

Upload dokumenter

Du verificerer din betalingsmetode ved at finde verificeringsanmodningen i panelet til højre på din Google Ads-konto. Du kan finde en liste over accepterede dokumenter og en vejledning via linket i verificeringsanmodningen.

Sørg for, at følgende betingelser med hensyn til dokumenterne er opfyldt:

• Der bruges samme fulde navn i alle de dokumenter, du indsender
  • Dokumenterne er opdaterede og ikke udløbet
  • Dokumenterne er læselige

Sørg for, at følgende betingelser med hensyn til det billede, du uploader, er opfyldt:

• Er et billede af et dokument og intet andet
  • Er læseligt
  • Er i farver og ikke i sort-hvid
  • Ikke er sløret, ikke har genskin, og at der er tilstrækkeligt lys
  • Viser alle 4 hjørner af hele dokumentet

Tips!

• Sørg for, at navn, adresse og betalingsoplysninger på din Google Ads-konto er opdaterede.
  • Når du har indsendt dokumenterne, kan der gå et par dage, før verificeringsprocessen er fuldført.

Løs problemer med verificering

Løs problemer med verificeringskoder og midlertidige beløbsreservationer

Få oplysninger om, hvordan du løser problemer i forbindelse méd forsøg på at få betalingsmetoder verificeret med en verificeringskode.

Løs problemer med dokumentbaseret verificering

Sådan løser du problemet:

• Hvis du modtager en mail eller får en fejlmeddelelse: Følg vejledningen i meddelelsen.
  • Hvis du har behov for hjælp fra vores team for at få problemet løst: Vi kontakter dig, når vi har gennemgået dine oplysninger.

Mislykket forsøg på verificering

Hvis forsøget på verificering mislykkes, modtager du en mail om det kort efter afgørelsen. Følg vejledningen i mailen, hvis du vil indsende en appel angående afgørelsen.

Ofte stillede spørgsmål om fakturerings- og betalingsrelaterede suspenderinger

Er der andre overtrædelser, som kan medføre kontosuspendering?

Ja. Overtrædelse af en hvilken som helst Google Ads-politik eller vores vilkår og betingelser kan medføre kontosuspendering. Se oversigten over mulige årsager til suspendering af Google Ads-konti for at få oplysninger om andre mulige årsager til kontosuspendering.

Hvordan bliver en annoncør underrettet om en suspendering?

Annoncører, hvis konto bliver suspenderet, modtager en notifikation på kontoen og en mailnotifikation. Mailnotifikationen indeholder oplysninger om samtlige overtrædelser, der har ført til suspendering af annoncøren, og et link til det sted, hvor der er mulighed for at indsende en appel.

Kan der indsendes en appel angående en kontosuspendering?

Ja. Hvis du mener, at der er tale om en fejl, og at du ikke har overtrådt vores politikker, kan du indsende en appel.

Kan en suspenderet annoncør oprette eller bruge andre konti?

Nej. Konti med tilknytning til den suspenderede konto (f.eks. konti, hvor der bruges samme mailadresse eller betalingsmetode, eller konti, der er knyttet til samme managerkonto) bliver suspenderet. Vi tager brugernes sikkerhed meget alvorligt, og annoncørhandlinger, der udgør en risiko for brugerne, Google eller vores partnere, medfører udelukkelse, så annoncøren ikke længere kan bruge Google Ads. Derudover bliver eventuelle nye konti, som annoncøren forsøger at oprette, suspenderet.

Kan en annoncør få adgang til sine suspenderede konti?

Der kan ikke køres annoncer via suspenderede konti, men annoncører har stadig adgang til deres suspenderede konti og eventuelle tilknyttede rapporter.

Hvor mange gange kan annoncører indsende en appel angående status for en kontosuspendering?

Vi anbefaler kraftigt, at du kun indsender en appel angående status for en kontosuspendering, hvis du har foretaget de relevante ændringer med henblik på overholdelse af vores politikker, så kontoen er klar til at blive gennemgået igen. Hvis du indsender for mange appeller angående samme kontosuspendering, kan det gå ud over vores systems generelle stabilitet, og du risikerer derfor, at de ikke bliver behandlet. Hvis du sørger for kun at indsende én appel ad gangen, er du sikker på at få svar og få gennemgangen foretaget hurtigst muligt.

Hvis der er tegn på, at du misbruger vores appelfunktion, bliver behandlingen af visse appeller suspenderet i 7 dage.