Oppdatering av retningslinjene for begrensede annonseformater og funksjoner (august 2023)

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

I august oppdateres Google Ads-retningslinjene for begrensede annonseformater og funksjoner med et nytt krav for bruk av klikksporingstjenester. Fra og med 28. august kan annonsørkontoer som bruker klikksporing for første gang, bare benytte sertifiserte klikksporingstjenester i Sporingsmal-funksjonen. Ellers blir annonsene til disse annonsørene kanskje ikke godkjent. Inntil videre kan annonsørkontoer som har brukt klikksporing før 28. august, fortsette å benytte Sporingsmal-funksjonen uten begrensninger.

Leverandører av klikksporingstjenester kan søke om sertifisering for klikksporingstjenestene sine. Se sertifiseringskravene på dette nettstedet før du søker. Enkelte leverandører av klikksporingstjenester er automatisk sertifisert etter å ha innfridd sertifiseringskravene. Her er en liste over disse klikksporingstjenestene. Alle leverandører av klikksporingstjenester som oppnår sertifiseringen, blir lagt til i denne listen.

(Lagt ut 27. juni 2023)