Opdatering af politikken vedrørende annonceformater og -funktioner, der er underlagt begrænsninger (august 2023)

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

I august opdateres Google Ads-politikken vedrørende annonceformater og -funktioner, der er underlagt begrænsninger, for at afspejle et nyt krav med hensyn til brugen af kliksporingstjenester. Fra og med uge 35 kan der på annoncørkonti, der bruger kliksporingstjenester for første gang, kun bruges certificerede kliksporingstjenester i funktionen Sporingsskabelon. Hvis der bruges andre tjenester, kan annoncerne blive afvist. I øjeblikket kan annoncører, der har brugt kliksporingstjenester inden den 28. august, fortsat bruge funktionen Sporingsskabelon uden begrænsninger.

Udbydere af kliksporingstjenester kan ansøge om at få deres kliksporingsværktøjer certificeret. På dette website kan du få flere oplysninger om retningslinjer for certificering. Nogle udbydere af kliksporingstjenester, som opfylder kravene til certificering, er blevet certificeret automatisk. Her kan du se en liste over disse kliksporingsværktøjer. Udbydere af kliksporingsværktøjer, som bliver certificeret, føjes løbende til denne liste.

Opslået den 27. juni 2023