Registrering hos D‑U‑N‑S®

Google tillhandahåller översatta versioner av vårt hjälpcenter. De är dock inte avsedda att ändra innehållet i våra policyer. Engelska är vårt officiella språk och den engelska versionen används som utgångspunkt för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

Google samarbetar med Dun & Bradstreet för att genomföra våra processer för annonsörsverifiering. Dun & Bradstreet har utvecklat ett globalt erkänt system som tilldelar företag i hela världen ett unikt identifikationsnummer (D‑U‑N‑S®-nummer).

Genom att registrera dig hos Dun & Bradstreet kan du få ett D‑U‑N‑S®-nummer för ditt företag, vilket kan bidra till att påskynda annonsörsverifieringsprocessen. Läs mer nedan om du inte redan har registrerat dig (eller är osäker på om du har gjort det).

Registrera dig hos Dun & Bradstreet för Google

Så här registrerar du dig hos Dun & Bradstreet:

1. Gå till Dun & Bradstreets registreringswebbplats.
  2. Scrolla ned till avsnittet Thanks for choosing to request a D‑U‑N‑S® Number och följ anvisningarna för att påbörja registreringen:
    1. Fyll i formuläret med ditt företags juridiska information, inklusive namn, adress och telefonnummer.
    2. Ange ytterligare information om företaget, som typ av bransch, antal anställda och/eller intäkter, i tillämpliga fall.
    3. Läs igenom och godkänn Dun & Bradstreets användarvillkor.
  3. Efter att du har skickat in din ansökan kan det ta upp till 30 dagar innan du får en bekräftelse av ditt D‑U‑N‑S®-nummer.
    • Alternativt kan du begära påskyndad granskning av Dun & Bradstreet mot en avgift.
    • Du kan välja alternativa metoder för att slutföra annonsörsverifieringen i stället för att använda ett D‑U‑N‑S®-nummer.
  4. En representant från Dun & Bradstreet kontaktar dig för att handlägga din begäran.
  5. När registreringen är klar får du ditt D‑U‑N‑S®-nummer via e-post. Gå tillbaka till Google Ads för att slutföra annonsörsverifieringen.

Kontaktuppgifter

• E-post: Du kan skicka e-post till Dun & Bradstreets kundsupport på: customersupport@dnb.com.
  • Telefon: Du hittar telefonnummer till kundtjänst i olika geografiska regioner här.
  • Supportformulär: Du kan skicka in en supportbegäran på sidan Kontakt.