Inschrijving voor DUNS®-nummer

Google biedt vertaalde versies van het Helpcenter. Het is echter niet de bedoeling dat deze de content van ons beleid veranderen. De Engelse versie is de officiële taal waarmee we ons beleid handhaven. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

Google werkt samen met Dun & Bradstreet om ons proces voor adverteerdersverificatie te ondersteunen. Dun & Bradstreet heeft een wereldwijd erkend systeem ontwikkeld dat unieke identificatienummers (DUNS®-nummers) toewijst aan bedrijven over de hele wereld.

Als u zich inschrijft bij Dun & Bradstreet, kunt u een DUNS®-nummer voor uw bedrijf krijgen waarmee u het proces voor adverteerdersverificatie kunt versnellen. Als u niet bent ingeschreven (of het niet zeker weet), kunt u hieronder meer informatie vinden.

Hoe u zich inschrijft voor Google bij Dun & Bradstreet

U kunt zich zo inschrijven bij Dun & Bradstreet:

1. Ga naar de Dun & Bradstreet-website voor inschrijving.
  2. Scroll omlaag naar het gedeelte 'Thanks for choosing to request a D‑U‑N‑S® Number®' (Bedankt dat u ervoor heeft gekozen om een DUNS®-nummer aan te vragen) en volg de instructies om te beginnen:
    1. Vul op het registratieformulier het volgende in: de juridische gegevens van uw bedrijf, waaronder naam, adres en telefoonnummer.
    2. Geef waar van toepassing extra informatie over uw bedrijf op, zoals branchetype, aantal medewerkers en/of opbrengst.
    3. Lees en accepteer de Algemene Voorwaarden van de Dun & Bradstreet-service.
  3. Nadat u de aanvraag heeft ingediend, wacht u op bevestiging van uw DUNS®-nummer. Dit kan tot 30 dagen duren.
    • U heeft de optie om voor een tarief een versnelde beoordeling van Dun & Bradstreet te kopen.
    • Als u wilt, kunt u voor alternatieve verificatiemethoden kiezen in plaats van een DUNS®-nummer te gebruiken voor adverteerdersverificatie.
  4. Een vertegenwoordiger van Dun & Bradstreet neemt contact met u op om uw aanvraag te verwerken.
  5. Als de inschrijving is afgerond, stuurt Dun & Bradstreet u per e-mail een DUNS®-nummer. Ga daarna terug naar Google Ads om de adverteerdersverificatie af te ronden.

Contactgegevens

• E-mail: u kunt de support van Dun & Bradstreet e-mailen via customersupport@dnb.com.
  • Telefoon: hier vindt u de telefoonnummers voor support per geografische regio.
  • Aanvraagformulier voor support: u kunt een aanvraagformulier voor support indienen op de contactpagina van de Dun & Bradstreet-website.