D-U-N-S®-järjestelmään rekisteröityminen

Google tarjoaa ohjekeskuksen sisällöstä käännettyjä versioita, joiden tarkoituksena ei kuitenkaan ole muuttaa Googlen käytäntöjen sisältöä. Englanninkielinen versio on virallinen versio, jota käytetään Googlen käytäntöjen täytäntöönpanossa. Jos haluat nähdä tämän artikkelin jollakin toisella kielellä, vaihda kieli sivun alareunan avattavasta kielivalikosta.

Google tekee yhteistyötä Dun & Bradstreetin kanssa mainostajantodennusmenettelynsä puitteissa. Dun & Bradstreet on kehittänyt maailmanlaajuisesti tunnetun järjestelmän, jossa yrityksille annetaan yksilöllinen yhdeksännumeroinen tunnus (D‑U‑N‑S®).

Rekisteröitymällä Dun & Bradstreetin järjestelmään saat yrityksellesi D‑U‑N‑S®-numeron, jonka avulla voit saada mainostajantodennusmenettelyn suoritettua nopeammin. Jos et ole vielä rekisteröitynyt (tai et tiedä, oletko rekisteröitynyt), lue lisää alta.

Rekisteröityminen Dun & Bradstreetin järjestelmään Googlen todennusta varten

Näin rekisteröidyt Dun & Bradstreetin järjestelmään:

1. Siirry Dun & Bradstreetin rekisteröitymissivustolle.
  2. Vieritä alas "Thanks for choosing to request a D‑U‑N‑S® Number" ("Kiitos, että pyysit D‑U‑N‑S®-numeroa") ‑kohtaan ja aloita rekisteröityminen seuraamalla näitä ohjeita:
    1. Lisää rekisteröintilomakkeeseen yrityksesi viralliset tiedot eli nimi, osoite ja puhelinnumero.
    2. Lisää muita yritystäsi koskevia tietoja, kuten toimiala, työntekijöiden määrä ja liikevaihto.
    3. Lue ja hyväksy Dun & Bradstreetin tarjoaman palvelun käyttöehdot.
  3. Kun olet lähettänyt hakemuksen, odota, että saat D‑U‑N‑S®-numeroa koskevan vahvistuksen, joka tulee yleensä noin 30 päivän kuluessa.
    • Voit myös lisämaksusta tilata Dun & Bradstreetilta nopeutetun tarkastuksen.
    • Halutessasi voit valita D‑U‑N‑S®-numeron sijasta myös jonkin muun tavan mainostajantodennuksen viimeistelyä varten.
  4. Dun & Bradstreetin edustaja ottaa sinuun yhteyttä pyyntösi käsittelemiseksi.
  5. Kun rekisteröinti on valmis, Dun & Bradstreet lähettää D‑U‑N‑S®-numeron sähköpostiisi. Palaa tämän jälkeen Google Adsiin ja viimeistele mainostajantodennus.

Yhteystiedot

• Sähköposti: Saat yhteyden Dun & Bradstreetin asiakastukeen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen customersupport@dnb.com.
  • Puhelinnumero: Löydät asiakaspalvelun puhelinnumerot maantieteellisen alueen mukaan täältä.
  • Tukipyyntölomake: Voit lähettää tukipyynnön täyttämällä Dun & Bradstreetin sivuston "Contact Us" ("Ota yhteyttä") ‑sivulla olevan lomakkeen.