Inscripció a D‑U‑N‑S®

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

Google col·labora amb Dun & Bradstreet per oferir els processos de verificació de l'anunciant. Dun & Bradstreet ha desenvolupat un sistema reconegut globalment que assigna números d'identificació únics (D‑U‑N‑S®) a empreses d'arreu del món.

Si us inscriviu a Dun & Bradstreet, podeu obtenir un D‑U‑N‑S® per a la vostra empresa que us pot ajudar a agilitzar el procés de verificació de l'anunciant. Si no us hi heu inscrit (o no ho teniu clar), llegiu la secció següent per obtenir més informació.

Com podeu inscriure-us a Dun & Bradstreet per a Google

Podeu inscriure-us a Dun & Bradstreet seguint aquests passos:

1. Aneu al lloc web d'inscripció a Dun & Bradstreet.
  2. Desplaceu-vos cap avall fins a la secció "Thanks for choosing to request a D‑U‑N‑S® Number" (Gràcies per sol·licitar un número D‑U‑N‑S®) i seguiu les instruccions per iniciar la inscripció:
    1. Empleneu el formulari d'inscripció amb la informació legal de la vostra empresa, incloent-hi el nom, l'adreça i el número de telèfon.
    2. Proporcioneu informació addicional sobre la vostra empresa, com ara el tipus de sector, el nombre d'empleats o els ingressos, si escau.
    3. Reviseu i accepteu els termes i condicions del servei de Dun & Bradstreet.
  3. Un cop hàgiu enviat una sol·licitud, espereu la confirmació del número D‑U‑N‑S®, que normalment pot tardar fins a 30 dies després de l'enviament.
    • Opcionalment, podeu pagar per una revisió accelerada de Dun & Bradstreet.
    • Si ho preferiu, per completar la verificació de l'anunciant podeu optar per seleccionar mètodes de verificació alternatius a l'ús d'un D‑U‑N‑S®.
  4. Un representant de Dun & Bradstreet es posarà en contacte amb la vostra empresa per processar la sol·licitud.
  5. Quan s'hagi completat la inscripció, Dun & Bradstreet us enviarà el número D‑U‑N‑S® per correu electrònic. Torneu a Google Ads per completar la verificació de l'anunciant.

Informació de contacte

• Correu electrònic: podeu enviar un correu electrònic al servei d'assistència tècnica de Dun & Bradstreet (customersupport@dnb.com).
  • Telèfon: podeu trobar els números de telèfon del servei d'atenció al client per regió geogràfica aquí.
  • Formulari de sol·licitud d'assistència: podeu enviar un formulari de sol·licitud d'assistència a la pàgina "Contact Us" (Contacteu amb nosaltres) del lloc web de Dun & Bradstreet.