Actualització: nova política de transparència publicitària (juny de 2023)

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

El juny de 2023, Google introduirà una nova política de transparència publicitària que detalla certa informació relacionada amb els anunciants. Google farà que estigui disponible per a tots els usuaris a través del Centre de transparència publicitària i de les comunicacions sobre els anuncis, i indicarà com es pot accedir a aquesta informació.

Al Centre de transparència publicitària i a les comunicacions sobre els anuncis, Google mostrarà la informació dels anunciants, com ara el nom, la ubicació i els anuncis que han difós durant un període de temps determinat per a tots els anunciants que difonguin anuncis en plataformes de Google (incloent-hi la Cerca de Google i YouTube). Això també inclou els anunciants que encara no s'han verificat amb el programa de verificació de l'anunciant.

A fi de complir la legislació aplicable, és possible que Google hagi de revelar certa informació addicional sobre els seus anunciants i les seves campanyes publicitàries als usuaris dels serveis, en funció del país. Això pot incloure, per exemple:

• Informació de segmentació, el nombre total de destinataris de cada anunci i el tema de l'anunci.
  • Google farà accessible aquesta informació al Centre de transparència publicitària, com ara a través d'una API pública.

Es proporcionarà més informació detallada a la política.

(Publicat el 8 de juny de 2023)