Muut rajoitetut toimialat: Rahankeruu

Google tarjoaa ohjekeskuksen sisällöstä käännettyjä versioita, joiden tarkoituksena ei kuitenkaan ole muuttaa Googlen käytäntöjen sisältöä. Englanninkielinen versio on virallinen versio, jota käytetään Googlen käytäntöjen täytäntöönpanossa. Jos haluat nähdä tämän artikkelin jollakin toisella kielellä, vaihda kieli sivun alareunan avattavasta kielivalikosta.

Käyttäjiin kohdistuvien väärinkäytösten välttämiseksi olemme rajoittaneet tietynlaisten yritysten mainontaa palveluissamme, vaikka yksittäiset yritykset noudattaisivatkin muita käytäntöjämme. Oman jatkuvan seurannan sekä käyttäjien, sääntelyviranomaisten ja kuluttajansuojaviranomaisten antaman palautteen perusteella havaitsemme toisinaan tuotteita tai palveluita, joihin liittyy helposti väärinkäyttöä. Jos katsomme, että tietynlaiset yritykset aiheuttavat kohtuuttoman riskin käyttäjien turvallisuudelle tai käyttökokemukselle, saatamme rajoittaa tällaisiin yrityksiin liittyvien mainosten näkymistä tai lopettaa mainonnan kokonaan.

Lue lisää muita rajoitettuja toimialoja koskevasta käytännöstä.

Varoja tai lahjoituksia saa pyytää vain poliitikkojen, poliittisten puolueiden tai verovapauden saaneiden hyväntekeväisyysjärjestöjen puolesta. Klikkauksen kohteessa on kerrottava lahjoitusten verovapaudesta selkeästi tai ilmoitettava rahankeräysluvan numero tai verovapausnumero.

Näin voit korjata mainosrikkomukset

Klikkauksen kohteen tai lahjoitussivun muuttaminen

Jos mainoksessasi tai klikkauksen kohteessa pyydetään verovapaita lahjoituksia, kerro lahjoitusten verovapaudesta selkeästi tai ilmoita rahankeräysluvan numero tai verovapausnumero klikkauksen kohteessa tai lahjoitussivulla, johon kohteessa on linkki.

Yhdysvalloissa organisaatiot, jotka ovat saaneet IRS:ltä "501(c)(3)"- tai "501(c)(4)"-merkinnän, katsotaan automaattisesti veroista vapautetuiksi. Jos organisaatiollasi on "501(c)(3)"- tai "501(c)(4)"-merkintä, voit noudattaa tätä käytäntöä ilmoittamalla merkinnän selkeästi klikkauksen kohteessa tai lahjoitussivulla, johon kohteessa on linkki.

Toisen kohteen valitseminen

Harkitse toisen, käytäntöjen mukaisen kohteen käyttämistä. Muokkaa mainoksesi lopullista URL-osoitetta niin, että se ohjaa johonkin sellaiseen paikkaan sivustollasi tai sovelluksessasi, joka ei ole käytäntöjen vastainen. Tallenna sitten mainoksesi, jotta voimme tarkastaa sen uudelleen.

Käytäntöpäätöksestä valittaminen

Jos olet korjannut kohteen tai olemme mielestäsi tehneet virheen, voit tehdä käytäntöpäätöksestä valituksen suoraan Google Ads ‑tililtäsi ja pyytää tarkastusta. Kun olemme varmistaneet kohteen olevan käytäntömme mukainen, voimme hyväksyä mainoksesi.