Muut rajoitetut toimialat: Paikalliset palvelut

Google tarjoaa ohjekeskuksen sisällöstä käännettyjä versioita, joiden tarkoituksena ei kuitenkaan ole muuttaa Googlen käytäntöjen sisältöä. Englanninkielinen versio on virallinen versio, jota käytetään Googlen käytäntöjen täytäntöönpanossa. Jos haluat nähdä tämän artikkelin jollakin toisella kielellä, vaihda kieli sivun alareunan avattavasta kielivalikosta.

Välttääksemme käyttäjien joutumista väärinkäytösten kohteeksi olemme rajoittaneet tietynlaisten yritysten mainontaa palveluissamme, vaikka yksittäiset yritykset noudattaisivatkin muita käytäntöjämme. Oman jatkuvan seurantamme sekä käyttäjien, sääntelyviranomaisten ja kuluttajansuojaviranomaisten antaman palautteen perusteella havaitsemme toisinaan tuotteita tai palveluita, jotka ovat alttiita väärinkäytölle. Jos katsomme, että tietynlaiset yritykset aiheuttavat kohtuuttoman riskin käyttäjien turvallisuudelle tai käyttökokemukselle, saatamme rajoittaa tällaisiin yrityksiin liittyvien mainosten näkymistä tai lopettaa mainonnan kokonaan.

Lue lisää muita rajoitettuja toimialoja koskevasta käytännöstä.

Joissain maissa paikallisten palvelujen mainostaminen ei ole sallittua tai edellyttää tarkennetun todennuksen läpäisemistä.

Yhdysvallat

Lukkoseppäpalvelujen ja autotallinovien korjauspalvelujen mainontaan liittyy rajoituksia. Mainostaminen edellyttää, että haet tarkennettua todennusta.

Kanada

Lukkoseppäpalvelujen mainontaan liittyy rajoituksia. Mainostaminen edellyttää, että haet tarkennettua todennusta.

Alankomaat

Punainen x-merkki Putkimiespalvelujen mainontaa on rajoitettu Alankomaissa. Mainokset eivät voi näkyä siellä.

Punainen x-merkki Lukkoseppäpalvelujen mainontaa on rajoitettu Alankomaissa. Mainokset eivät voi näkyä siellä.

Saksa, Ruotsi ja Belgia

Punainen x-merkki Lukkoseppäpalvelujen mainontaa on rajoitettu Saksassa, Ruotsissa ja Belgiassa. Mainokset eivät voi näkyä siellä.

Muut maat

Check mark [icon] Paikallisten palvelujen mainokset voivat näkyä rajoitettujen alueiden ulkopuolella, vaikka yritys ei olisi tehnyt tarkennettua todennusta.

Näin voit korjata mainosrikkomukset

Tarkennetun todennuksen hakeminen

Jos haluat mainostaa lukkoseppäpalveluja ja/tai autotallinovien korjauspalveluja Yhdysvalloissa tai lukkoseppäpalveluja Kanadassa, sinun on haettava tarkennettua todennusta. Lue lisää

Toisen kohteen valitseminen

Harkitse toisen, käytäntöjen mukaisen kohteen käyttämistä. Muokkaa mainoksesi lopullista URL-osoitetta niin, että se ohjaa johonkin sellaiseen paikkaan sivustollasi tai sovelluksessasi, joka ei ole käytäntöjen vastainen. Tallenna sitten mainoksesi, jotta voimme tarkastaa sen uudelleen.

Käytäntöpäätöksestä valittaminen

Jos olet korjannut kohteen tai olemme mielestäsi tehneet virheen, voit tehdä käytäntöpäätöksestä valituksen suoraan Google Ads ‑tililtäsi ja pyytää tarkastusta. Kun olemme varmistaneet kohteen olevan käytäntömme mukainen, voimme hyväksyä mainoksesi.