Andre begrænsede virksomheder: Lokale services

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

For at forhindre udnyttelse af brugerne er der visse typer virksomheder, der ikke får tilladelse til at annoncere hos os, heller ikke selvom de overholder vores øvrige politikker. Som følge af vores egen løbende gennemgang og feedback fra brugere, myndigheder og forbrugerbeskyttelsesmyndigheder finder vi undertiden produkter eller ydelser, som kan gøres til genstand for misbrug. Hvis vi mener, at bestemte typer virksomheder eller forretningsformål udgør en urimelig risiko for brugernes sikkerhed eller brugeroplevelsen, vælger vi muligvis at indføre begrænsninger med hensyn til eller helt at stoppe kørslen af relaterede annoncer.

Få flere oplysninger om politikken vedrørende andre begrænsede virksomheder.

I nogle lande er det ikke tilladt at køre annoncer via Lokale services, eller også stilles der krav om fuldførelse af en udvidet verificeringsproces, før der kan gives tilladelse til at køre denne type annoncer.

USA

Annoncer for låsesmede og tjenester i forbindelse med reparation af garageporte er underlagt begrænsninger. Hvis du vil annoncere inden for disse områder, skal du ansøge om udvidet verificering.

Canada

Annoncer for låsesmede er underlagt begrænsninger. Hvis du vil annoncere inden for dette område, skal du ansøge om udvidet verificering.

Nederlandene

Rødt kryds Annoncer for blikkenslagere er underlagt begrænsninger i Nederlandene og må ikke køres i dette land.

Rødt kryds Annoncer for låsesmede er underlagt begrænsninger i Nederlandene og må ikke køres i dette land.

Tyskland, Sverige og Belgien

Rødt kryds Annoncer for låsesmede er underlagt begrænsninger i Tyskland, Sverige og Belgien og må ikke køres i disse lande.

Andre lande

Check mark [icon] Der kan fortsat blive kørt annoncer via Lokale services uden for de områder, hvor de er underlagt begrænsninger, også selvom processen til verificering af virksomheden ikke er fuldført.

Muligheder for at løse politikovertrædelser

Ansøg om udvidet verificering

Hvis du vil annoncere som låsesmed og/eller for tjenester i forbindelse med garageporte i USA eller som låsesmed i Canada, skal du ansøge om udvidet verificering. Få flere oplysninger om, hvordan du ansøger om udvidet verificering.

Vælg en anden destination

Overvej at bruge en anden destination, der overholder politikkerne. Rediger din annonces endelige webadresse, så den fører til en anden del af din app eller dit website, der ikke overtræder vores politikker, og gem derefter din annonce, så vi kan gennemgå den igen.

Indsend en appel vedrørende en politikrelateret afgørelse

Hvis du har løst problemet med din destination eller mener, at vi har begået en fejl, kan du indsende en appel angående den politikrelaterede afgørelse direkte fra din Google Ads-konto for at anmode om en gennemgang. Når vi har bekræftet, at destinationen overholder politikkerne, kan vi godkende dine annoncer.