Opdatering af politikken vedrørende politisk indhold (maj 2023)

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

I maj 2023 opdaterer Google definitionen af australske valgannoncer, så den kommer til at omfatte annoncer for en eller flere af følgende ting:

• Et australsk føderalt politisk parti, en kandidat til Repræsentanternes Hus eller senatet i Australien, en aktuelt valgt embedsmand i et føderalt embede i Repræsentanternes Hus eller senatet i Australien eller en folkeafstemning afholdt af Australian Electoral Commission
  • Et politisk parti, en kandidat til et officielt embede, en aktuelt valgt embedsmand eller en folkeafstemning afholdt af en valgkommission i en hvilken som helst af følgende delstater eller et hvilket som helst af følgende områder:
    • Australian Capital Territory
    • New South Wales
    • Northern Territory
    • Queensland
    • South Australia
    • Tasmanien
    • Victoria
    • Western Australia

Alle annoncører, der vil køre australske valgannoncer, skal verificeres af Google, og for at kunne køre australske valgannoncer i Australien skal man som annoncør have fuldført verificeringsprocessen med henblik på visning af valgannoncer i Australien.

Du kan finde flere oplysninger i denne artikel.

Opslået i april 2023