Den side, du har anmodet om, er ikke tilgængelig på dit sprog i øjeblikket. Du kan vælge et andet sprog nederst på siden eller få en øjeblikkelig oversætte af en hvilken som helst webside til et valgfrit sprog ved hjælp af Google Chromes indbyggede oversættelsesfunktion.

Oppdatering av retningslinjene for finansielle produkter og tjenester (april 2023)

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

I april 2023 oppdaterer Google retningslinjene for finansielle produkter og tjenester for å tydeliggjøre omfanget av retningslinjene og kravene som stilles til annonsering av kryptovaluta-relaterte bedrifter og tjenester.

Fra og med 28. april 2023 kan annonsører som ønsker å markedsføre fysiske kryptolommebøker i Bahrain, Canada, De forente arabiske emirater, Filippinene, Finland, Frankrike, Hongkong, Indonesia, Israel, Japan, Sør-Korea, Thailand, Tyskland og USA, annonsere for disse produktene og tjenestene forutsatt at de innfrir kravene nedenfor og er sertifisert av Google.

Hensikten med fysiske kryptolommebøker er å tilby sikker oppbevaring av private nøkler for kryptovalutaer, NFT-er («non-fungible token») eller andre kryptobaserte ressurser, men de kan ikke brukes til for eksempel kjøp, salg, bytte eller omsetning av kryptoressurser.

Vi forventer at alle annonsører overholder lovgivningen i alle områdene de målretter annonser mot. Disse retningslinjene er globale og gjelder for alle kontoer som markedsfører slike finansielle produkter. Se mer om dette i artikkelen Om sertifisering i forbindelse med finansielle produkter som er underlagt begrensninger.

Brudd på disse retningslinjene fører ikke til at den aktuelle kontoen sperres umiddelbart. Vi utsteder en advarsel minst 7 dager før vi sperrer kontoer.

(Lagt ut i februar 2023)